3/6/17

Γιάννος Μπένι περιμένει

Ο Κούλης κατηγορεί γι' άλλη μια φορά την κυβέρνηση για τον λαϊκισμό με αφορμή εξαγγελίες στο πλαίσιο του νέου συνθήματος: “Όχι στην πάρα πολύ μεγάλη φτώχεια”.

ΜΕΤΡΩ: “Επόμενος σταθμός Σύνοδος Κορυφής, σύνδεση με Τραμπ”.


Ο Γιάννος Παπαντωνίου διώκεται για τις ιδέες του, δηλαδή τα λεφτά. Ως υπουργός Οικονομικών τα υπηρέτησε, ως υπουργός Εθνικής Αμύνης τα λεφτά του ανταπέδωσαν το καλό και τον υπηρέτησαν κι αυτά.

“Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι”, είπε ο Γιάννος. Πράγματι, για την αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των φτωχών, πρέπει να παίρνεις μίζες από τους πλούσιους. 

46 τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομά του είχε ο Γιάννος στην Ελλάδα. Απόλυτα φυσιολογικό,  γιατί το ποσόν των χρημάτων του είναι τόσο μεγάλο που αν έμπαιναν σε μία μόνο τράπεζα θα προκαλούσε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Γι' αυτό δεν ασχολούμαστε.

Επιτέλους ένα μαχητικό σωματείο απάντησε και κατακεραύνωσε τον Σόιμπλε. Είναι η ΕΕΕ η 3Ε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών που απεφάνθη ότι ο Σόιμπλε ότι είναι κατά της ανάπτυξης στην Ελλάδα, αφού κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση που αντί να πάρει φόρους από τους εφοπλιστές τους πήρε και επιβάρυνε τα φτωχά στρώματα. Να πανηγυρίσουμε, να βαρέσουμε το κεφάλι στον τοίχο ή να πέσουμε από την ταράτσα;

Στα τρία χρόνια της Κατοχής πόσους Γερμανούς στρατιώτες είχαμε; Επίσημα οι δυνάμεις που εισέβαλαν στην Ελλάδα ήταν 180 χιλιάδες άνδρες. Τώρα;

Και οι μαλάκες οι ρατσιστές φοβούνται κάτι χιλιαδούλες πρόσφυγες. Αίσχος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: