30/5/17

Δευτέρα Παρουσία Επιτίμου

Έπρεπε να πεθάνει ο Επίτιμος για να βγουν στη φόρα όλα μαζί τα στραβά που έκανε. Τα καλά στη δευτέρα παρουσία του.

ΝΔ: “Η χώρα μας έχει υποχρεώσεις μόνο έναντι των δανειστών”.

Κούλης-Άδωνις, το αχτύπητο δίδυμο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ο ένας πράξη, ο άλλος λόγια. Ο Κούλης κάνει τη μια βλακεία μετά την άλλη, ο Άδωνης λέει τη μια βλακεία πριν την άλλη. 

Ο Τραμπ κουβάλησε στον Λευκό Οίκο τη λογική της εταιρείας του, “Δικό μου είναι το μαγαζί, ό,τι θέλω κάνω, όποιον θέλω βάζω, όπου θέλω”. Ναι, αλλά οι συνεργάτες του μέρα τη μέρα βγαίνουν ο ένας πιο διεφθαρμένος από τον άλλο. Και καλά στο μαγαζί σου, αλλά σε δημόσια θέση πονάει και “τους παραιτεί”. Την ίδια λογική φέρει και ο Κούλης. Τελευταίο, για την ώρα, λαμόγιο στα μανταλάκια, που τον θεώρησε άριστο και τον έβαλε  γενικό διευθυντή της ΝΔ, είναι ο Νίκος Παπαθανάσης τοποθετημένος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ και βαρύνεται με την κλοπή εκατομμυρίων από εισιτήρια και κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Θα πάει μπροστά η Ελλάδα του Κούλη.

Έχουμε και τους ελπίτροπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά ή πριν μια συνεδρίαση μας ανακοινώνουν βαρύγδουπα ότι ελπίζουν να γίνει ή να μη γίνει κάτι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: