4/5/17

Επιτροπικό κλίμα

Με την επιτυχία του Μακρόν μαύρα φίδια ζώσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι οι νεοφιλελέδες δεν χρειάζονται πια κόμματα.

Η Ζαν Βραχύ Λεπέν βρίσκει στον Εμανουέλ Μακρόν λόγο ν' ασχοληθεί ξανά με το μόντελιν. Θα την κερδίσει ακόμα κι ένας που κατέβηκε για πρόεδρος χωρίς κόμμα να τον υποστηρίζει.


Οι Ποτάμιοι κολλάνε στην Ελλάδα αφίσες υπέρ του Μακρόν. Για περισσότερα ρωτήστε ψυχιάτρους.

Ο αρχηγός των ευρωδεξιών είπε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει κομμουνιστή πρωθυπουργό. Κανείς εδώ δεν το βλέπει κακό αυτό, με εξαίρεση φυσικά τον Κουτσούμπα και τους χρυσαβγάδες, που δεν τον θεωρούν πρωθυπουργό, αλλά υπηρέτη του κεφαλαίου. Οι χρυσαβγάδες από ζήλια. Ο Κουτσούμπας δεν τον θεωρεί κομμουνιστή.

Ο Κούλης δήλωσε ότι πρέπει μέρος του πλεονάσματος να επιστραφεί στους Έλληνες φορολογούμενους. Το είπε μάλλον για να το ακούσει ο ίδιος που καταψήφισε αυτό ακριβώς στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Κάτι πίνουν πολύ εκεί στην Πειραιώς. Πίνουν για να ξεχνούν.

Ο Κούλης ζητά να μοιραστεί τώρα πλεόνασμα στους φορολογούμενους (και στα υψηλά εισοδήματα, αφού κι αυτά φορολογούνται) μη γνωρίζοντας ότι αυτά εγγράφονται στη χρήση 2017, άρα θα μειώσουν το πλεόνασμα. Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς δεν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος, αλλά δεν υπερψήφισε το μέτρο ανακούφισης στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Δε μ' ενδιαφέρει ποιοι τον συμβουλεύουν τέτοιες ηλιθιότητες, γιατί κι αυτούς ο ίδιος τους επέλεξε και δεν τους αλλάζει, άρα αυτόν βαρύνουν οι εφαρμογές των συμβουλών τους.

Ο Κούλης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός επειδή:
α) Δεν είναι Τσίπρας.
β) Είναι Μητσοτάκης.
γ) Δεν κάνει τόσο καλή αντιπολίτευση στην Ελλάδα όσο κάνει στη Βενεζουέλα.


Τον δέσαν επιτέλους;
Η ΝΔ δεν ψηφίζει ούτε τα θετικά μέτρα γιατί πρέπει το παιχνίδι να γίνει θεαματικό και αφού δε μπορεί να βάλει γκολ, ας βάλει ένα ακόμα αυτογκόλ.

Ο Άκης βγήκε από τη φυλακή σταθερά καλύπτοντας τους άλλους. Ο σωφρονισμός δεν τα πηγαίνει πολύ καλά.


Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Τελειώνει και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, άντε να παίρνουν σειρά επιτροπές της Βουλής. παρακολουθούμε το κανάλι της Βουλής και ανοίγουμε μπουκάλι. Με την επιτυχία του Μακρόν μαύρα φίδια ζώσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι οι νεοφιλελέδες δεν χρειάζονται πια κόμματα.

Αν η Αλβανία πάρει τα μισά Σκόπια τότε για όσα μείνουν προτείνουμε νέο όνομα “Πέλλα” και πολύ τους είναι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
Να υψώσουμε τοίχος ανέμων. Όχι στην αφρικανική σκόνη γιατί είναι και από χώμα τάφων τους. Ελληνική  σκόνη και μόνο για Έλληνες.

Καλού-κακού ας κάνουμε στη Λάρισα έναν μικρό τελικό μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, γιατί ακούμε ότι ο Τόμσεν και το λοιπό ΔΝΤ πρόβλεψαν το κύπελλο Ελλάδας θα το πάρει σίγουρα ή ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Πάλι έξω θα πέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: