18/4/17

ΣκάΝΔαλο φαρμάκι

Στην υγειά μας, ρε παιδιά
Ποιους σκέφτονται να στείλουν από τη ΝΔ για μέλη της προανακριτικής επιτροπής για την Υγεία; Τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη.

Το λέω τώρα για να μην το ξεχάσω: “Καλό κοπέλι μου Άδωνι, όταν έχουν λερωμένη τη φωλιά τους δεν απειλούν την κυβέρνηση. Μόνο η εξουσία μπορεί να τρομοκρατήσει”.

ΓΛΩΣΣΑ
Άδωνις, Αδωνούλης, Νούλης, από Υγιεινούλης.


Δημόσια Υγεία: άλλο ένα αΝΔραγά/θυμα.

Αδωνούνται τα θεμέλια της ΝΔ. “Από Άδωνι χειμώνα” προφητεύει στο σημερινό της πορτοσέλιδο η Ελεύθερη Ντώρα.

ΠαΝΔαιμόνιο στην Πειραιώς (όχι την τράπεζα) Η Παπακώστα μάλλον δεν άκουσε να βλέπει άλλο τον Άδωνη να ουρλιάζει στην τηλεόραση και ζήτησε μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του να μην είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ. Τότε όμως θα τρελαθούμε όλοι με τα ουρλιαχτά του. “ΆναΝΔρη εΝΔοκομματική επίθεση εναΝΔίον μου”.


Βορίδης-Γεωργιάδης με διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τον χώρο της Υγείας έκαναν υγιεινήΝΔιατροφήν. Αναμένεται μια εΝΔός έΝΔρας ήττα τα μετά από εΝΔελεχή δύο έρευνα που ακολουθεί.

Άκουσα αδίκως τόσα λόγια εναντίον του ΑδΌνειδος που δεν άντεξα, σηκώθηκα και είπα: “Σταματήστε, δίκιο έχετε”.

Ο ανυποψίαστος Κούλης έμπλεξε πάλι. Κατάργησε την Παπακώστα από αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας γι' αυτά που είπε εναντίον του Άδωνη. Αν από τη διαδικασία της προανακριτικής βγει κάτι εναντίον του τηλε-προπαγαΝΔιστή του, την τρώει κατακέφαλα. Με αγωνία στη ΝΔ περιμένουν από τον Γεωργιάδη ν' απολύσει την Παπακώστα. Κούλης: "Πάνω απ' όλα Υγεία Άδωνη, Παπακώστα μου".


Φώφη-Βενιζέλος, άσποΝΔοι φίλοι, που παραβίασαν την εΝΔεκάτη εντολή (ου μπλέξεις) και σφυράνε αμέριμνα στα σκάΝΔαλα παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: