30/4/17

Επιστροφή στα (ε)ΝΔικά μας

Τελειώνει η ιστορία με τις διαπραγματεύσεις και φοβάμαι θ' ασχολούμαστε με τους δικούς μας.

Πόσο άξιους ηγέτες έχει η αντιπολίτευση όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια της κυβέρνησης σ' έναν Μητσοτάκη;

Η κυβέρνηση ασκεί αντιπολίτευση με όλα τα έΝΔικά μέσα. Για την ώρα βρισκόμαστε στον Γιάννο  Εθνικής Αμύνης, τον Άδωνι Υγείας, τον Βορίδη γάλακτος και τη Ντόρα αμυγδάλου. 

Καλά η ΝΔ, τι θα γίνει όμως με την ενότητα της κεντροαριστεράς; Για μας ένα είναι το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ κι εκεί.

ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΑΚΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: Τα μικρά ρυάκια φλυαρούν με θόρυβο, γιατί δεν έχουν βάθος. Τα μεγάλα ποτάμια κυλάνε σιωπηλά.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Από Ανδρεϊκοί του '60, Παπανδρεϊκοί, ΠΑΣΟΚατζήδες, ΠΑΣΟΚτζήδες και στη Βόρεια Ελλάδα ΠΑΣΟΚτσήδες, φτάσαμε στο ΠΑΣΟΚοι. Αυτοί από το 1981 ανακάλυψαν το ουίσκι Σίβας Ρίγκαλ, το οποίο στην αρχή έπιναν με κόκα-κόλα. Το ΠΑΣΟΚ δε μπόρεσε να τους εξάγει από το σώμα του –ούτε καν να τους φορολογήσει- και πεθαίνει. Ελπίζουμε η αριστερά να έχει απαλλαγεί από τους συντρόφους «αγωνιστές» που από το 1989 ανακάλυψαν ότι εκτός από το Λάντα Νίβα υπάρχουν και γιαπωνέζικα και αμερικάνικα τζιπάκια, τζιπ, τζιπάρες και τα τζιπάρια μας τα μπλε.

Ο Κούλης ζήτησε να του διατεθεί για λίγη ώρα το Προεδρικό Μέγαρο ώστε να ορκιστεί τάκα-τάκα ξανά πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (δεύτερη φορά Μητσοτάκης) και να ενισχύσει το κύρος του στην Πειραιώς. (Όχι μόνο την τράπεζα, αλλά και την οδό)  

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί ζωντανά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και θα διεχαθεί σε επανάληψη στο Ολυμπιακό Στάδιο Κωνσταντινουπόλεως.

Στην κρίση πληρώνεις μόνο την έξοδο. Στην είσοδο σε πληρώνουν κιόλας.

Πόσο έξω μπορεί να πέσει ένας εξυπνάκιας σαν τον Νίκο Δήμου; Ισχυρίστηκε και πανηγύρισε στον καθρέφτη του ότι ο Μακρόν παντρεύτηκε την καθηγήτριά του, αλλά ο Τσίπρας την Περιστέρα, άρα έμεινε αμόρφωτος. Η γυναίκα του Μακρόν, ρε ατάλαντε, δεν έχει διδακτορικό, όπως η Περιστέρα.  Τέτοια να λες του πασα-μια-γνώστη ΑδΌνειδος Υγείας να ζηλεύει για την έμπνευση που σου ήρθε κατακέφαλα.

Ίσως για τον Νίκο Δήμου και την υπόλοιπη Ελλάδα ήταν καλύτερο να ψάξει δουλειά στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: