21/4/17

Βενιζεούλα

Μείωση των συντάξεων και στη Βενεζουέλα ζήτησε από τη Βουλή των Ελλήνων επειγόντως ο Κούλης.

Δυστυχώς, για ν' αποκτήσει η Ελλάδα σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να βγει στην κυβέρνηση η ΝΔ, με αντιπρόεδρο του Μαδούρο τον Βενιζέλο.
Όταν με ρωτούσαν τι σημαίνει βλάκας δυσκολευόμουν ν' απαντήσω.
Τόλμησε να πει κάτι εναντίον του ΑδΌνειδος Ο Μαδούρο και τον απολύει ο Κούλης.

Ο Κούλης έφερε στην ελληνική Βουλή τα επεισόδια που έγιναν στη Βενεζουέλα της Νότιας Αμερικής ή επειδή είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα έγινε Βενεζουέλα -άρα όχι Βόρειος Κορέα- ή επειδή είναι ηλίθιος ή το ίδιο είναι.

Ελπίζω μη ζητήσει ο Κούλης εξεταστική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για όσα γίνονται στη Βενεζουέλα. Θα δυσκολευτώ ν' αλλάξω γνώμη.
Ο Κούλης δεν ζήτησε ποτέ να συνεδριάσει η Βουλή για τη χούντα του Ερντογάν, επειδή απλώς κλείνει στη φυλακή ηγέτες της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους, ακόμα και δικαστές που θεωρεί αντιφρονούντες.

Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ έφερε στη Βουλή κάθε επεισόδιο που γινόταν σε φασιστικά καθεστώτα της κοντινής περιοχής, μην ξεχνάμε τι έκανε για την πάταξη του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική και φυσικά ποιος δεν θυμάται τους πύρινους λόγους στελεχών της ΝΔ κατά της δικτατορίας στη Βιρμανία.

 

Η Ντόρα ισχυρίζεται πως Χούντα έκανε καλό στο Μητσοτακέικο.



Με λένε Κατίνα, που κατηγορώ όσους εξαργυρώνουν την αντιστασιακή τους δράση και θέλω να κυβερνούν οι συνεργάτες της Χούντας.
Χούντα, η Αιωνία Οδός
Ο Στάθης Παναγούλης σκέφτεται αν τον συμφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ καψούρας. Έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, πήγε στο ΚΚΕ, έφυγε από το ΚΚΕ πήγε στην Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, έφυγε από εκεί και ξαναγύρισε στο ΠΑΣΟΚ, ξανάφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε ΣΥΡΙΖΑ. Να ξαναπάει ΠΑΣΟΚ; Και μετά;

Ούτε 200 χιλιάρικα δεν μάζεψαν κάποιοι να τα δώσουν για να μην επιστρέψει στη φυλακή ο ευεργέτης τους Τσοχατζόπουλος που δε κατάλαβε ότι πρέπει ν' ανοίξει επιτέλους ο στόμας του.

Και ο Προβόπουλος και ο Σάλλας βλέπουν φυλακή μπροστά τους. Ας μη γυρίσουν την πλάτη τους στο μέλλον, θα σκύψουν για σαπούνι.

Διακόπτουμε για έκτακτο
Παντρεύεται επιτέλους η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με ασφαλή πρόβλεψη του ΔΝΤ.


Τρέμει από φόβο η Τερέζα Μέι μην τυχόν στραβοκοιμηθεί ο Σόιμπλε κι ένα πρωί ξυπνήσει και πει “Υποστηρίζω τους Τόρηδες στη Βρετανία”.

Στη Γαλλία τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν ο Μελανσόν νικήσει το στατιστικό λάθος είναι πρόεδρος της Γαλλίας.

Ο Κούλης δε μπορεί να κοιμηθεί από τους εφιάλτες ότι γίνονται εκλογές και σε Βρετανία και σε Γαλλία και στην Ελλάδα τίποτα.

Ερώτημα: Με Μελανσόν πρόεδρο ο Κούλης θα κρατήσει το σπίτι του στο Παρίσι;

Δεν το θέλω, αλλά αν γίνει θα ανοίξει μάτια και μυαλά: Δεύτερος γύρος εκλογών Λεπέν-Μελανσόν και ευρωδεξιοί, σοσιαλιστές βγάζουν την Λεπέν πρόεδρο. Για να σταματήσουν να μας ζαλίζουν με αντιφασιστικές κορώνες.
(Αν και τα ξέρουμε αυτά με το ΚΚΕ που έβγαλε τόσους δεξιούς δημάρχους για να μην υποστηρίξει άλλους αριστερούς)

Είναι από αμερικάνικη κινηματογραφική ταινία, ρε κωμωδία!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: