16/4/17

Αγίων Ελλήνων Πάσχα

Φέτος το Πάσχα έπεσε νωρίς ή αργά ή στην ώρα του. Πέσαμε σε καλό καιρό. Η κυβέρνηση δεν έπεσε.

Η Ανάσταση απέδειξε ότι το GrExit δεν είναι ούτε μέσα, ούτε έξω από την ευρωζώνη. Είναι βαρελότο. Ο Κούλης διέγραψε και την Ανάσταση ως κρυπτοαριστερή.

Αντιπολίτευση Χωρίς Σύνορα: “Η δίαιτα στην Ελλάδα ξεκινά μετά το Πάσχα”.

Λαϊκή σοφία: "Τη μία Πάσχα και την άλλη χάσκα".

Ο Σόιμπλε απαιτεί για την Ελλάδα τα πάθη του λαού να μεταφερθούν μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

? Αληθεύει ότι ο Κούλης σήμερα γιορτάζει το Πάσχα των Καθολικών και Διαμαρτυρόμενων, Πάσχα Αμερικανών ΔΝΤ,  Μέρκελ και Σόιμπλε;

Βρέθηκαν κι άλλα σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρά μας παρκαρισμένα σε τράπεζα της Αντίς Αμπέμπα από την Ντόρα υπουργό Εξωτερικών. Μετά από αυτό η ΝΔ ζητά την παραίτηση του τωρινού υπουργού Εξωτερικών που με ανεύθυνο θράσος τα βγάζει στη φόρα και πλήττει το κύρος της ελληνικής διπλωματίας.


Ο Γέρων Πάει Ίσιος: “23 Απριλίου ο Άι Γιώργης θ' αναλάβει την ευθύνη για σουβλιές που θα νοιώσει η Δρακουλέσκου”.

ΣΚΑΪ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ
Δυστυχώς δεν έκλεισαν ακόμα οι τράπεζες, δεν βγήκαμε ακόμα από την ευρωζώνη και δεν μας έδειραν ακόμα οι πιστωτές μας.

Αλ Χριστός Ξανασταυρώνεται
Όλοι κάνουν πως τιμούν τον εθνικό συγγραφέα Ν. Καζαντζάκη, αλλά ξεχνούν ότι οι Χριστοί ξανασταυρώνονται. Παραγωγής της παλιάς δημόσιας τηλεόρασης, έδειχνε στη μικρά Ασία τους Έλληνες πρόσφυγες που έφταναν από την Ανατολία και δεν τους άφηναν να μπουν στο “χωριό του Χριστού”. Φορείς ασθένειας τους έλεγε ο παππάς όταν η κόρη του πέθαινε από φυματίωση που είχε κολλήσει πριν εμφανιστούν αυτοί. Ο γιος του τσιφλικά, ο μικρομεσαίος και ο “Χριστός” ο ίδιος αλληλέγγυοι. Οι προύχοντες ζητούσαν μέχρι και από τον Οθωμανό Αγά να διώξει τους πρόσφυγες, μέχρι που τους πήρε όλους μαζί το διάολος του '22.

Ως γνωστόν Μουσουλμανισμός και Χριστιανισμός είναι δόγματα του Ιουδαϊσμού. Οι μετέπειτα χριστιανοί αποσχίστηκαν επειδή τους είχαν προειδοποιήσει οι ιερείς της Ιερουσαλήμ να μην δέχονται στη θρησκεία Εθνικούς, ο δε Μωάμεθ, πολύ αργότερα δίδαξε ό,τι είχαν συλλάβει οι Άραβες από τα δύο δόγματα. Όποιος αμφιβάλλει μπορεί ν' ανοίξει κάνα βιβλίο.

Άνθρωπος που έχει συναντηθεί με βιβλία δύσκολο να είναι ρατσιστής ξενόφοβος, γιατί έμαθε τη βλακεία από πρώτο μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: