29/3/17

Λιγότερο ιδιωτικό κράτος

Τι ακριβώς ζητάνε με το λιγότερο κράτος οι νεοφιλελέδες; Κατάργηση σπάταλων γραφειοκρατικών υπηρεσιών που δεν προσφέρουν τίποτα ή ξεπούλημα παραγωγικών μονάδων που αφήνουν κέρδη;

Ο Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών απάλλαξε από πρόστιμα τον Βαρδινογιάννη; Ο λόγος τώρα στα βέλη της Βουλής, όπως η φωτογραφία.

Ο άγιος Μνημόνιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι με τη λατρεία του κλείνουν η μία μετά την άλλη επιχειρήσεις, μειώνεται δηλαδή ο ιδιωτικός τομέας της αγοράς.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Την Κυριακή στο Πρώτο Ψαίμα dvd με συλλεκτικά δελτία ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ και η ταινία μητρότητας “9 μήνες απλήρωτοι μας γκαστρώσανε”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κούλης μας εξήγησε γιατί ο πατέρας του θα κλείσει περάσει και τα 120 χρόνια ζωής. “Ο πατέρας μου ζει και αναπνέει”, είπε, “για να με δει πρωθυπουργό”. Δεν θα στερηθούμε δηλαδή τον Επάτιμο, πάμε για το 2050 και βλέπουμε. Ναι, αλλά ο επάτιμος Μητσοτάκης δεν θα πεθάνει πριν δει και την κόρη του πρωθυπουργό.

Αν up τήξη και πήξη. Ευχάριστα νέα: Ο Τσάμπας απελύθη. Ακόμα και τις γερμανικές εκλογές τις πληρώνουν ακριβά οι φτωχοί του Νότου.


Στην Ελλάδα ποτέ δεν έκλεισαν οι τράπεζες. Παραμένουν ανοιχτές, απλώς δεν έχουμε χρήματα να καταθέσουμε ούτε λογαριασμούς από τους οποίους θα κάνουμε αναλήψεις. Δάνεια δεν παίρνουμε, δεν πληρώνουμε αυτά που πήραμε, μισθούς δεν έχουμε, κατά τ’ άλλα όμως οι τράπεζες στην Ελλάδα παραμένουν ανοιχτές, καθαρές, ατρακάριστες, σε καινουργή κατάσταση με θέρμανση και κλιματισμό.

Υπάρχει σκέψη Στουρνάρα ουσιαστικά ν’ απαγορευθούν στην Ελλάδα οι συναλλαγές πάνω από 300 € επειδή θα θεωρούνται τεκμήριο φορολόγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: