14/3/17

Πονούν, ορέ Σταύρο, τα παλικάρια;

Από την Αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου μας εξηγεί ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν μανιακοί δολοφόνοι ταξιτζήδων και δόθηκε στον ΑΝΤ-1 βίντεο με ανδραγαθήματα μονάδων της σε εκπαιδευτικές ασκήσεις.

Ορέ παλικάρια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπές νευροπαϊκές δυνάμεις, επειδή έχουμε μνημόνια δεν προλαβαίνουμε να ασχολούμαστε με το Σύνταγμα; Μήπως πρέπει να κάνουμε αναθεώρηση κατ επιταγήν Σόιμπλε για να θεσμοθετήσουμε πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, όπως ακούστηκε και με αυτή την τωρινή αναθεώρηση αποκλείουμε για μια βουλευτική θητεία τις νεοφιλελέδικες αναθεωρήσεις;

Για τον Κούλη και τη Φώφη ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση και μετά. Γιατί όμως; Επειδή στη θητεία του στέλνονται στον εισαγγελέα λαμόγια για φάγωμα δημόσιου χρήματος; Ρωτάω.

Η Κομισιόν δήλωσε ότι Ευρωπαϊκή Ένωση θα δεχτεί την Τουρκία ως μέλος αρκεί ν' αλλάξει θρησκεία και να δεχτεί κι αυτή, όπως και η Ελλάδα, τον Ορθόδοξο και Καθολικό Νεοφιλελευθερισμό.

Η Βρετανία και πολλοί ελληνικής καταγωγής εφοπλιστές βγαίνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βοήθεια της πρωθυπουργού τους μητέρας Τερέζας Μέι.

Ο γιος του Μητσοτάκη ζητά συνεχώς εκλογές. Ελπίζουμε όχι από τον πατέρα του. Πάντως μπορεί να τις κάνει μόνος του κάθε μήνα.

Οι χρυσαβγάδες δήλωσαν πως έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. “Δεν την θεωρούμε τόσο αφελή να επιλέξει κινδύνους ζωής λειτουργών της”.

Επαναλαμβάνουμε, δεν υπάρχει πιο ηρωική έξοδος για την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη, από ένα δημοψήφισμα, παραμονή ή ΟΧΙ στην ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: