25/3/17

Ζήτω η Πατρίς κι ο Χατζηπετρής

Εντάξει, Κούλη μου, δεν θα ψηφίσεις τα μέτρα που κλείνουν τη συμφωνία του 2015. Αν βγεις πρωθυπουργός δεν θα τα εφαρμόσεις; Δεν άκουσα. Με ανησυχείς.

Και να ήθελε ο Κούλης ν' αναπτύξει την οικονομία της Ελλάδας, ακόμα και να του το επέτρεπαν αυτό οι αφέντες του Εξωτερικού, με τέτοια ΝΔ, με τέτοια στελέχη, τόσο βουτηγμένα στο μέλι, θα κάνει μια τρύπα στο ευρώ. Μην ανοίξει ο στόμας μου για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα έχει δεκανίκι, στηρίξου πάνω μου και πέσαμε.

Ο χρόνος είναι ποίμα: Ο Κούλης έδιωξε τον Κούλα. (Διαμαρτύρονται οι πουτάνες του Νότου)
Στη Ρώμη μάθαμε ότι είναι βαριά η ασφαλιστική

Ελεύθερες οι μαζικές απολύσεις για τις επιχειρήσεις που απασχολούν από δύο μέχρι τρία άτομα.
Συνθήκη Μάμα Ρόμα
Δε λέτε που δουλεύετε!... Θέλετε και να πληρώνεστε; Αμάν πια!... Ο νεοφιλελευθερισμός με ανθρώπινο πρόσωπο χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο ζεύγη. Το πρώτο έχει αυτούς που δουλεύουν πολύ και αυτούς που παίρνουν πολλά, το δεύτερο έχει αυτούς που κάνουν πως δουλεύουν και αυτούς που κάνουν πως πληρώνονται. Αυτοί που πληρώνουν ή κάνουν πως πληρώνουν διαχωρίζουν το είδος τους από το ανθρώπινο. Το "με ανθρώπινο πρόσωπο" μη σας παρασύρει, γιατί υπάρχουν και κακοί άνθρωποι.

Το βρώμικο '19
Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ακριβώς αυτό που του έκανε το '89 η Αριστερά και το θεώρησε λάθος. Ενώ υπήρχε πλειοψηφία να κυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ και Αριστερά οι σύντροφοι προτίμησαν να πάνε με τον Μητσοτάκη. Το ίδιο ακριβώς λάθος θα κάνει το '19 το ΠΑΣΟΚ. Πάλι με Μητσοτάκη.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: