24/3/17

Στην Πειραιώς -όχι την τράπεζα- η μπλε παρέλαση

Τελετάρχης ο Τσεκούρ Ταβορίδης καλεί κόσμο στο εθνικό παρών: “Η παράταση παράτα κι η παρέλαση παρέλα. Παρ’ έλα συ κι άσε τους άλλους στην παπαρέλαση”.

“Εδώ και δύο χρόνια βρισκόμαστε εκτός υπουργείων, είμαστε λυπημένοι, φοράμε όλοι μπλερέζες, αλλά τη στρατιωτική παρέλαση της εθνικής εορτής στη λεωφόρο της Νέας Δημοκρατίας προσφέρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, που παραμένει χορηγός της εισβολής του κομματικού στρατού μας στα Σκόπια, να τους κατακτήσουμε και δικά μας παιδιά να γεμίσουν τις κρατικές υπηρεσίες τους, γιατί στην Ελλάδα, άστα να πάνε. Βρισκόμαστε σ' αυτή την κακή θέση ένεκα δημοκρατίας, αλλά δεν της κρατάμε κακία, γιατί με δημοκρατία θα ξαναπάρουμε την κυβέρνηση και στην Ελλάδα και τότε θα λογαριαστούμε και με τις δυο τους που τώρα μας φτύνουν”..

“... τώρα περνούν οι τιμημένοι ανάπηροι πολέμου, προσφορά των ιδιωτικών κλινικών Κοντομηνά. Κατρακυλούν τα άρματα μάχης ευγενική προσφορά των διυλιστηρίων Λάτση Μήτσοι Κώτσοι. Τους αιθέρες μας διασχίζουν τα πολεμικά μας αεροπλάνα προσφορά της Ετζίαν που επιμένει: “Οι ουρανοί είναι δικοί μας”.

“Να και τα οργισμένα μας νιάτα ΟΫΚ που κατεβαίνουν ποδοκροτούντες και τραγουδούν τσακίζοντας λευκούς, μαύρους και κίτρινους μετανάστες, προσφορά του ευγενή εφοπλιστή κόκκινου Μαρινάκη.


“Πρώτο άρμα εν μέσω νεφών με γαλανόλευκο χαρτοπόλεμο η γαλάζια γενιά της Ντόρας, τα Ντοράκια, με ντορείς να σε ντορώ, εν ντορώ τη δόξα, να Ντορής και ο Ψαρής, φιλελεύθερο αμάξι με δυο άλογα, το καρότο στο καλάμι καβάλα”.

“Ακολουθούν τα γαλάζια παιδιά με τη φουστανέλα στους Γράμμους, τα Βίτσια και τη Σαμαριά στο φουρνέλο και λέμε το ψωμί Ψωμιάδη. Εν-δυο, εν-δυο φστανέλλα τσαρούχ’ φούντα φέσ’. Μας φεσώσανε, Μήτρο μουουουου! Η Ελλάδα ποτέ δεν μαθαίνει. Δεν την πνίγει αλήθεια καμιά. Λίγο μόνο δεν είν’ φεσωμένη και ξανά για τα χρέη τραβά”.

-Εσύ τι ντύθηκες την 25η Μαρτίου, Μήτσο;
-Αμαλία στη Συγγρού.


Η μπάντα παιανίζει εμβατήριο με μια βυζαντινή νότα και τρεις δυτικές σε Πα-Ρε-Λα-Σι Ελασσόνα: “Μπλε-μπλε-μπλε, μπλε-μπλε-μπλε, πώς μας παν καλέ τα μπλε”.

Από τον φερόμενο ως αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη έλαβε επιστολή σε πακέτο ο υπουργός Αμύνης τα παιδιά, όπου του ζητείται να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του αγνώστου στρατιώτου για διαφάνεια και στις ένοπλες δυνάμεις.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις

Ρυθμίσεις στην κίνηση των δρόμων ενόψει παρελάσεων, απαγορεύεται η κυ(κλ)οφορία αντιεξουσιαστών και μεταναστών.

Ο Κυριακούλης Μητσοτάκης κατήγγειλε τη φετινή επίσημη παρέλαση “της λιτότητας”, όπως τη χαρακτήρισε: Τα άρματα μάχης και τα λοιπά στρατιωτικά οχήματα φέτος δεν κινήθηκαν με καύσιμα, αλλά τα έσπρωχναν νεοσύλλεκτοι φαντάροι, τα δε αεροπλάνα της παρέλασης ήταν της Βενεζουέλα Λάινς που έκαναν υποχρεωτικά μια μικρή παράκαμψη πάνω από το Σύνταγμα αφού απογειώθηκαν από τα Σπάτα.”

Ο Άδωνις ουρλιάζει από τη σκεπή του κτηρίου της Βουλής: “Το “ΟΧΙ δα” το είπε ο Μεταξάς και την 28η Οκτωβρίου του 1821”.

Να χαιρόμαστε Νέων Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: