24/2/17

Ομάρ Ταρίφ – UBER Κούλης: Ιερός πόλεμος

Σήμερα ο Τσίπρας ρώτησε από τη Βουλή, στην ώρα του πρωθυπουργού, πού είναι ο Κούλης, που τον είχε συναντήσει την Παρασκευή στην παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού από το ίδρυμα Νιάρχος. Την ίδια ώρα στην Πειραιώς τον ψάχνανε τον Κούλη οργισμένοι οι ταξιτζήδες, επίσημα με το σωματείο τους μπροστά. Πού κρυβόταν ο Κούλης και γιατί τον κυνηγούσαν Τσίπρας και ταξιτζήδες; Δείτε:

Οι ταξιτζήδες διαμαρτύρονται ακόμα για τις δηλώσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ υπέρ της πλατφόρμας που θέλει να στήσει η αμέρικαν UBER και στην Ελλάδα.

Μιλάμε για νομιμοποίηση της πειρατείας στην άσφαλτο, για φτηνές σίγουρα προτιμητέες κούρσες και όπου πειρατής μπορεί να γίνει ο καθένας απλώς δηλώνοντάς το στην εταιρεία αυτή, της οποίας τον διευθυντή συνάντησε κιόλας το περί ου ο λόγος στέλεχος της ΝΔ, πριν πει πόσο καλή είναι η δράση της, δεν μιλάμε για μια δήλωση της (κακής) στιγμή, έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής πολιτικής, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί λοιπόν ότι μόλις γίνουν κυβέρνηση τα φιλαράκια του Κούλη θα την φέρουν αυτή την πειρατεία και στην Ελλάδα. 

Γι' αυτό τον κυνηγούσαν τον Κούλη οι ταξιτζήδες, σίγουροι ότι βρισκόταν εντός του κτηρίου της Πειραιώς (της οδού, όχι της τραπέζης) και τους κρυβόταν.

Πόσο μυαλό; Οι ταξιτζήδες είναι ικανοί διαμορφωτές κοινής γνώμης ειδικά προεκλογικά που η ατμόσφαιρα σηκώνει κουβέντα με τον πελάτη. Το κάνουν όμως αυτό και στα βουβά με τον ραδιοφωνικό σταθμό που έχουν επιλέξει και “μιλάει” στη θέση τους. 

Οι ταξιτζήδες εδώ και χρόνια υποστηρίζουν κάργα ΝΔ. Και τα τζιμάνια του Κούλη κατάφεραν να τους κουβαλήσουν με διαδήλωση έξω από τα γραφεία τους και μάλιστα ενώ είναι αντιπολίτευση. Και αυτό δε φτάνει. Από το στόμα του προέδρου του σωματείου των ταξιτζήδων Αττικής, ακούστηκε ευθαρσώς ότι κηρύσσουν στον Κούλη ιερό πόλεμο. (Τζιχάντ αραβιστί) Ποιοι; Οι “δικοί” του άνθρωποι. Δεν ξανακούστηκε στον κόσμον όλον.


Από τη ΝΔ τα μάζεψαν, βάλαν τον αναπληρωτή εκπρόσωπό τους να πει ότι ήταν προσωπική του άποψη, αλλά ποιος ταξιτζής θα το πιστέψει αυτό, όταν έγινε επίσημη συνάντηση του στελέχους με την UBER; Και από ψηφοθηρική άποψη δεν είναι τόσο αθώο το θέμα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο λαϊκατζίδικο από το σύστημα της UBER. Ο καθένας μπορεί να περιμένει ανά πάσα στιγμή να κονομήσει από το πουθενά το κατιτίς του και ο καθένας θα μπορεί να έχει αυτοκίνητο στα πόδια του, κούρσα σε τιμή εξευτελιστική. Και οι ταξιτζήδες εδώ και χρόνια βρίσκονται στα κακήτερά τους. Δε θέλουν πολύ να εκραγούν.

Ο Τσίπρας κυνηγάει εδώ και μέρες τον Κούλη να πει στον κόσμο τη γνώμη του για την προσυμφωνία στο Γιούρογκρουπ, η οποία κάθε μέρα που περνάει βγαίνει ότι είναι όλο και καλύτερη από αυτή που ήθελαν οι άγριοι ΔΝΤ-ΕΕ (Αμερικανοί-Γερμανοί) και πολύ καλύτερη από αυτή που περίμενε η ίδια η κυβέρνησή μας. 

Και την ώρα που γινόταν η διαπραγμάτευση ο Κούλης βρέθηκε στο Βερολίνο να ζητάει να διώξουν τον Τσίπρα και το ίδιο ακριβώς με άλλα λόγια ζήτησε επίσημα από την ΕΕ η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Σπυράκη στο ευρωκοινοβούλιο.  Πώς να μην κρυφτεί ο Κούλης!... Πού ήταν όμως; Μόνο εμείς ξέρουμε και ήρθε η ώρα να σας το πούμε:

Ρώτησες πού χάθηκε ο Κούλης; Μα, στη δίκη της Ζήμενς ήτανε. Θα έχανε τέτοια πρεμιέρα;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ
Δεν δημοσιεύθηκε καμία φωτογραφία από τη συνάντηση Κούλη-Σόιμπλε στο Βερολίνο, επειδή συμμετείχε και ο Χριστοφοράκος ΖΗΜΕΝΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: