10/2/17

Προνηστικά μέτρα

Νέο προληπτικό μέτρο: άμεσος σχηματισμός από τον Στουρνάρα κυβέρνησης τεχνοκρατών, εκτός αν πιαστούν οι στόχοι το 2018, οπότε παραιτείται.

❒ Άρα θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην πιαστούν οι στόχοι, να παραμείνει και να βάλει μπρος τα λοιπά  προληπτικά. Και για να εξηγούμαστε, δεν είμαστε εμείς προληπτικοί. Τα μέτρα είναι.

Λήψεις-προλήψεις δίχως σάλιο και να σκύψεις.
Σόιμπλε Νου Τού: "Το χρέος της Ελλάδας είναι εξαιρετικά μη μειώσιμο".

❒ Αντιπολίτευση κάνει ο Κούλης όχι για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά για να διακυβερνηθεί καλύτερα η χώρα. Μη γελάτε, ρε μαλάκες.

Ανατροπή της κυβέρνησης κάνουν οι λεγόμενοι δανειστές, τοκογλύφοι, εκβιαστές και άλλα χούγια. Με τα προληπτικά μέτρα ρίχνουν αμέσως την κυβέρνηση τα πάρει δεν τα πάρει.  


❒ Το θέμα λοιπόν δεν ήταν με ποιον είναι ο Κούλης στη διαπραγμάτευση; Με την Ελλάδα ή με τους δανειστές; Καμία αξία. Σημασία έχει ότι οι δανειστές είναι με τον Κούλη.

Αν πω ότι τα δάνεια παρέχονται για να προκόψει η χώρα θα σκάσουν πάλι στα γέλια οι κακοί της καφετέριας.

❒ Ο Σταύρος Θοδωράκης έκανε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τη διαφθορά. Το μόνο παράδειγμα που έφερε ήταν για αυτοκινητοδρόμους που ανέλαβε ο Καλογρίτσας. Τους είχε πάρει ή ήταν να τους πάρει κι αυτούς φυσικά ο Μπόμπολας.

Tο πιο εξωφρενικό είναι ότο Ο κυρ-Σταύρος χρησιμοποιεί τον κατάλογο μιας ΜΚΟ για το πόσο ανθεί η διαφθορά στην κάθε χώρα και αυτό κατ' εκτίμηση. Όπως είπε ο πολιτικός αρχηγός τα τελευταία δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ κατεβήκαμε δύο θέσεις. Μάλιστα. Δηλαδή αυτή η ΜΚΟ μας βγάζουν διεφθαρμένους τώρα που βγαίνουν στη φόρα οι λίστες φοροφυγάδων, τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Νοβάρτις, ξεκίνησε ξανά η δίκη της Ζίμενς....... Μας είχε αυτή η ΜΚΟ σε καλή θέση επί Σημίτη, Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και της λοιπής παρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: