19/12/16

Μπάστα, Σόιμπλε

Μπάστα, Σόιμπλε. Στο μνημόνιο μένουμε μέχρι να φύγουμε.

❒   Με Σαμαρά πηγαίναμε από το μνημόνιο στο αιώνιο, στο μονιμόνιο. Προληπτική Γραμμή Χρηματοδοτικής Στήριξης, ΠΓΧΣ, Ποιος Γαμεί Χωρίς Σάλιο; Αλλά μας τα χάλασε ο Τσίπρας.

Η διευθύντρια του ΔΝΤ, η Λίτσα Λαγκάρντ,  ένοχη χωρίς ποινή, για τον Μπερνάρ Ταπί και ψύχραιμη. Κανείς δεν φοβόταν ότι θα της επιβληθεί ποινή, αφού δεν είχε συνήγορο τον Κούγια.

❒   Έτσι θυμηθήκαμε τι γράφαμε για την Λαγκάρντ και τη Λίτσα της:

Η Λαγκάρντ λέει ότι το ΔΝΤ έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Συμφωνούμε κι εκτιμώντας τι άφησε από τις χώρες που “έσωσε” το ΔΝΤ, έχει το πρόσωπο ενός πολύ κακού ανθρώπου.

❒   Σκυλιάσαμε με τη Λίστα Σκυλαγκάρντ. Τι μας έφερε; Παραπάνω έσοδα του κράτους και τα έδωσαν στους χαμηλοσυνταξιούχους. Τγε μαλάντ!...

Η Λαγκάρντ δεν κατάφερε να βγάλει το ΔΝΤ έξω από την κατρακύλα της ελληνικής οικονομίας. Μη γελάτε, ρε μαλάκες.

❒   Οι ΣΥΡΙΖΑίοι έφτασαν σε συμφωνία με το Γερμάνογκρουπ. Στα κρατικά έσοδα θα επιβληθεί λιστότητα, απ’ όλες τις σχετικές λίστες με πρώτη τη Λίτσα Λαγκάρντ..

Βαρέθηκα πια. Όταν ακούω για μυστικές καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία με πιάνει η νύστα Λαγκάρντ.

❒   Ρε τι μαθαίνει κανείς!... Η φασαρία με τη Λίτσα Λαγκάρντ δεν ήταν αρκετή για να ξεκαθαρίσουμε ότι η τράπεζα HSBC δεν είναι ελβετική, αλλά βρετανική.

Να τι κακό έκανε η Λίτσα Λαγκάρντ. Η HSBC καταργεί 50.000 θέσεις εργασίας.
❒   Καλά έκαναν λοιπόν Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαμαράς που την έκρυβαν, αλλά ποιος θα τους το αναγνωρίσει;

Δεν επιβεβαιώθηκε από τη Λαγκάρντ αν θα απαιτήσει 2% επί των εσόδων από την ομώνυμη λίστα για τη χρήση του ονόματός της.

❒   Ο Σαμαράς δεν μήνυσε τη νύφη του, τον πεθερό του αδελφού του και τα δυο ξαδέρφια τους που που είναι στη λίστα Λαγκάρντ και τον εκθέτουν κι αυτόν και όλη τη ΝΔ, γιατί δεν τον ενδιαφέρει. 

Ο υπάλληλος της Λαγκάρντ Τόμσεν μας είπε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες κορόιδα της τράπουλας. Είπε ότι η δημοσιονομική προσαρμογή που έχει πετύχει η Ελλάδα είναι πρωτοφανής για παγκόσμια δεδομένα.

❒   Τόμσεν: “Δεν μπορεί να συνεχιστεί η υπερφορολόγηση των υψηλότερων εισοδημάτων στην Ελλάδα”. Μη γελάτε, ρε μαλάκες, δεν είναι αστείο, στα σοβαρά το είπε. Μη βαράτε, ρε μαλάκες, δεν το είπα εγώ. (Κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν)

Ένα κινεζικό πολεμικό πλοίο μπλόκαρε και κατάσχεσε μη επανδρωμένο υποβρύχιο σκάφος του αμερικανικού ναυτικού στα διεθνή ύδατα της Νότιας Σινικής Θάλασσας. Θα επιστραφεί, αλλά οι αμερικανικές φοβούνται ότι θα είναι πιστό αντίγραφό του.

❒   Απόψε ποιος μας σώνει απ' τη μικρή οθόνη.
  • Σοφία Τούβλεψη: “Η κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει τις διαρρυθμίσεις. Τι κοιτάτε; Είναι καλά τα μαλλιά μου;”
  • Όσων ο ΑΦΜ τελειώνει σε 9 κερδίζουν 5 ευρά από επιστροφή φόρου.
  • Εισβολή τούρκικού αντιτορπιλικού στον Κηφισό.
  • Σπανός παπάς σε βάφτισε.
  • Τρίτη παγκοσμίως πιο αποτυχημένη αξιωματική αντιπολίτευση βγήκε η δική μας. Κι εκεί χάλια τα πήγε. Ούτε καν δεύτερη.
  • Το φόρο μου το γκλαίγανε όταν μας αποδεκάτισε ο ιός Έφορα.
  • Όλα τα διόδια πέφτουν στο μισό ευρώ ανά άτομο. Θα πληρώνουν διόδια και οι επιβάτες των ΙΧ, των ταξί, των φορτηγών, αλλά και των λεωφορείων ΚΤΕΛ και των τραίνων ΟΣΕ και Προαστιακού. Κοντά στη Μαλακάσα νέος σταθμός διοδίων μνημείο του αγνώστου επιβάτου.
  • Αφού εγώ δεν είμαι ρατσιστής αυτοί γιατί είναι Αλβανοί, Άραβες, μαύροι, Κινέζοι και Πακιστανοί;
-Γιατί μπαμπά, αφού οι Μητσοτάκηδες είναι νεοφιλελεύθεροι, κατά του κράτους, γιατί τότε διόριζαν στο δημόσιο αβέρτα-κουβέρτα;…
-Σκάσε.


❒   Βάσανα στη φοιτητική παράταξη της ΟΝΝΕΔ της ΝΔ του Κούλη που ζητά να μετονομαστεί από ΔΑΠ ΝΔΦΚ σε ΔΑΠ ΝΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: