24/12/16

Μη γίνουμε Γερμανία

Πλάκα-πλάκα η Ελλάδα δεν είναι στόχος ισλαμιστών. Καιρός να μιμηθούν κάτι κι από  εμάς οι “Μεγάλες Δυνάμεις”.

Εμείς δε φοβόμαστε μη γίνουμε Βόρεια Κορέα, Βενεζουέλα, Αργεντινή και βάλε. Φοβόμαστε μη γίνουμε Γερμανία ή Γαλλία, μη γίνουμε στόχοι για τυφλά χτυπήματα. Τυφλά χτυπήματα έχουμε εκεί που οι κυβερνώντες δεν ξέρουν την τύφλα τους και νομίζουν ότι η ειρήνη γράφεται με κανόνια και αεροπλάνα, η δε ασφάλεια γράφεται με ρόπαλα χημικά και καπνογόνα.

Πάντως δεν ανησυχούμε. Η ευρω-αστυνομίες και τα ευρω-στρατά φυλάνε καλά τις πόλεις μετά κάθε χτύπημα και για κάνα μήνα.

Ναι, τα σύνορα φταίνε. Πρέπει στη θέση τους να υψώσουμε τείχη για να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας με την ησυχία μας.

Πάντως οι περισσότεροι μοναχικοί λύκοι είναι πολίτες ευρωπαϊκών χωρών, μετανάστες δεύτερης γενιάς και πάνω. Δεν ήρθαν από μακριά την Ευρώπη πάνω σε φουσκωμένη σαμπρέλα φορτηγού μέσω Λέσβου.

Ναι, ναι. Η Ελλάδα είναι άντρο τέτοιων τρομοκρατών. Όχι η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία......

Πάντως οι Γερμανοί αστυνομικοί είναι πιο έξυπνοι από τον νεκρό Τυνήσιο ισλαμιστή επειδή τον πήραν είδηση όταν έσωσαν και βρήκαν την ταυτότητά του στο φορτηγό. 

Ναι, ναι, καλοί μου νεοφιλελέδες. Ναι, η Δημοκρατία φταίει για τη νέα εκατόμβη στο Βερολίνο. Ναι, οι ηγετάρες της γραφειοκρατίας είδαν τη Δημοκρατία να κάνει παρέα με αλλόθρησκους που πιστεύουν σ' αυτήν. Οι τζιχαδιστές για να την υπερασπιστούν σκοτώνουν τόσο κόσμο. Σε καμία χώρα με δικτατορικό καθεστώς δεν κυκλοφορούν ακραίοι. Ναι, ναι. Αν στη Γαλλία και στη Γερμανία είχε περικοπεί και η Δημοκρατία κανείς δεν θα πίστευε στον Αλλάχ. Θα λάτρευαν όλοι τη Λεπέν και τον Χίτλερ, που για κάποιους ακόμα ζει.

Ναι, ναι, δεν κοιτάμε ποιοι έφτιαξαν τους τζιχαδιστές. Ούτε που δεν κατάφεραν να ρίξουν τον Άσαντ. Την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι τώρα και τα γεράκια βγαίνουν κι από πάνω μετά την αποτυχία τους: “Δεν γίναμε Βόρεια Κορέα”, λένε περήφανοι που βρίσκονται σε τέτοια χάλια και κάνανε την Ευρώπη ξέφραγο αμπέλι, αυτοί που εχθρεύονται τους μετανάστες.

Η πικρή τους αλήθεια είναι “Στ' αρχίδια τους”, αφού δεν κινδυνεύουν από Αφρικανούς, Ασιάτες κι Ευρωπαίους μουσουλμάνους. Κινδυνεύουν από τους δικούς τους όμως.

Κάποιοι χλεχλέδες ποιητές λαπάδες λένε ότι αν οι πλούσιες χώρες φέρονταν καλά στις φτωχές της Ασίας και της Αφρικής και αν φέρονταν καλά και στις μειονότητες που συνθέτουν τα έθνη τους τότε δεν θα είχαμε φανατισμούς και ακρότητες. Ναι, αλλά τότε η εξουσίες δε θα μπορούσαν ν' ασκήσουν βία στους απλούς πολίτες.

Οι ηγετάρες τα καταφέρνουν μια χαρά και δυο τρομάρες. Στην Τουρκία κυβερνά καθεστωτικά ένα ήπιο (;) γιαλαντζί ισλαμικό κόμμα και δέχεται φονικές επιθέσεις από άλλους σίγουρα μουσουλμάνους. Είναι ό,τι πρέπει χώρα για σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο φανατισμός είναι ό,τι πιο έξυπνο εμφανίστηκε ποτέ στα πευκοδάση της Σελήνης. Ισλαμιστές δεν μπορούν να τα βάλουν με τους ιμπεριαλιστές που λεηλατούν χώρες και τα βάζουν με απλούς ανυποψίαστους πολίτες. Για τους ντόπιους λεβέντες φταίνε τα προσφυγόπουλα, γιατί μόνο με αυτά νομίζουν πως μπορούν να τα βάλουν. Κανείς δεν θα έφερνε αντίρρηση να πάνε τα φασιστοειδή της χώρας μας στη Μέση Ανατολή να πολεμήσουν τους τζιχαδιστές.
  

Η Γερμανία νομίζει ότι θα καθαρίσει από τους αλλοδαπούς ισλαμιστές τρομοκράτες. Μόνο που έχει και ντόπιους και αυτούς δε μπορεί να τους κάνει τίποτα. Αν τους διώξει θα κλείσουν πολλά εργοστάσιά της.

Καλά θα κάνανε οι ευρωλελέδες να δίνουν δουλειά σε όλους ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής ή θρησκεύματος. Όταν δεν είχε δουλειά ο διάολος έκανε ό,τι έκανε στα παιδιά του και στα παιδιά του γείτονα.

Η καταστολή είναι όργανο ηλιθίων. Δεν δεχόμαστε πρόσφυγες, διώξουμε τους μετανάστες, διώχνουμε τους μουσουλμάνους ακόμα και όταν είναι πολίτες της χώρας μας. Η Βόρεια Ιρλανδία να διώξει τους καθολικούς.... Μα και οι γαύροι είναι φανατικοί, οπαδοί της τυφλής βίας και της διαιτησίας. Να τους διώξουμε κι αυτούς; Πού θα φτάσουμε; Στην ηλιθιότητα όποιον βλέπουμε και νομίζουμε ότι κουβαλάει βόμβα να τον σκοτώνουμε χωρίς κουβέντα; Έγινε κι αυτό.

Δηλαδή άμα συνηθίσουν κι άλλοι οι Ευρωπαίοι την παρουσία στρατού στη γειτονιά τους πού θα φτάσει η Δημοκρατία;

Σε χώρες -φτωχές- με δυνατούς ισλαμιστές δεν είναι ανάγκη να στείλεις στρατό, άσε που θα χειροτερέψει τα πράγματα, αφού οι μοναχικοί λύκοι εκδικούνται την ήττα των Εμίρηδών τους.  Αρκεί ν' ανοίξεις ένα εργοστάσιο αναψυκτικών, άλλο ένα που να φτιάχνει μπλου-τζιν, μια αλυσίδα φαστ-φουντ και μια αλυσίδα κινηματογράφων.

Σε ευρωπαϊκές χώρες με υψηλή διείσδυση και γηγενή ανάπτυξη ισλαμιστών δεν είναι ανάγκη να αναπτύξεις στρατεύματα στους δρόμους των πόλεων. Απλώς βάλε τα παιδιά των μεταναστών σε πανεπιστήμια ή εργοστάσια, γραφεία, δώσε τους όνειρο και λεφτά. Καλύτερα να σε λατρέψουν. 

Στη θρησκεία το ρίχνουν όσοι δε βρίσκουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Και οι θρησκείες είναι τυφλές, αλλά όχι δικαιοσύνες.

Από την ελληνική €-αντιπολίτευση έχουμε αναφίμωση, συγνώμη, ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, φυσικά για το χτύπημα φταίει η ελληνική κυβέρνηση που τους έχει πεθάνει τους Ευρωπαίους δανειστές τοκογλύφους στις διαπραγματεύσεις και δεν προλαβαίνουν να σκοτώσουν όλους τους ύποπτους.

Παιδιά, μη φοβάστε τους πρόσφυγες. Τους νικάμε. Είμαστε και πιο πολλοί και πιο λεβέντες και πιο μαλάκες.

Τι θα έλεγαν οι πρόσφυγες στις ευρωπαϊκές χώρες: “Τρέχουμε και δε φτάνετε στις αξίες σας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: