16/11/16

Αφο...μείωση του χρέους

Σύμφωνα με τους νεοφιλελέδες συμπατριώτες μας δεν πρέπει να μας ελαφρύνουν το χρέος, γιατί χωρίς χρέος δεν θα εφαρμόζαμε  “δίκαια” διοικητικά μέτρα. Σήμερα όμως δεν ασχολούμαστε με αυτά.

❒  ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Ρε το γκακομοίρη το Νομπάμαααα! Είπε πριν τελειώσει η θητεία του να κάνει κάτι σημαντικό που θα μείνει στην ιστορία και τι κατάφερε; Ήρθε στη μικρή πάμπτωχη και καταχρεωμένη Ελλάδα και στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ποιος; Ο Καμμένος. 
-Τουλάχιστον ήταν ο ίδιος ο Καμμένος, όχι κάνας γενικός γραμματέας του.

❒  Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συγκινητικής ομιλίας Ομπάμα Μία:
  • Ευχαριστώ που πληρώνετε ακόμα την κρίση που δημιούργησαν οι φούσκες του αμερικανικού τραπεζικού συστήματος.
  • Είστε αξιοθαύμαστοι που συμπονείτε τους Σύρους, Αφγανούς, Ιρακινούς πρόσφυγες που σας έφερα εγώ αποσταθεροποιώντας τη  Συρία, όπως και στην Ιταλία σκοτώνοντας τον Καντάφι και διαλύοντας τη Λιβύνη. Μπράβο σας. Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα.

❒  Οι προσκυνητές για τη μεγάλΗΠΑτρίδα μαζεύτηκαν στους καναπέδες και με το τηλεκοντρόλ για μικρόφωνο τραγουδούσαν: “Τσάμπα καίει η lamp / θέλουμε τον Τραμπ”.

Δυστυχώς ο Ομπάμα είπε να βάλει ένα χεράκι για το χρέος, αλλά όχι για τη διαιτησία και γενικότερα για τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

❒  Ο ιδιωτικός τομέας είναι πανάκριβος.
  • Ο Κούλης ως υπουργός απολύσεων στην κυβέρνηση Σαμαρά-Μπένι, απέλυε πονηρά υπαλλήλους από μια υπηρεσία που έτσι έβαινε άχρηστη και το αντικείμενό της αναλάμβαναν ιδιωτικές με δεκαπλάσιο κόστος για τους πολίτες. 
  • Βουλή, υπουργεία και άλλοι φορείς που έκοψαν τη συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες καθαρισμού κτηρίων και προσέλαβαν καθαρίστριες δίνουν λιγότερα από τα μισά. 
  • Συνεχίζεται το μεγάλο τσοπαναρέιβ πάρτι με λεφτά όλων μας τον ιδιωτικό ΟΑΣΘεσσαλονίκης.
  • Τελευταίο νέο η πρώτη εκπομπή του Πάνου Χαρίτου στην ΕΡΤ με τίτλο «Focus» που κόστισε μόνο τριακόσια ενενήντα δύο ευρώ και ογδόντα έξι λεπτά. (392,86 €) 
  • Μπορείτε να δείτε και τη σχετική ξεφτίλα Αδ-Όνειδος.

❒  Ας μην ξεχνάμε, επειδή αυτά που επενεργούν στη ζωή μας έχουν προ πολλού περάσει από την άμεση επικαιρότητα, αλήθεια, ρε παιδιά, σε ποιον έκανε κακό η φασαρία για το (μη) ΕΣΡ; Πολύ σωστά σε αυτόν που έκλεισε το θέμα: στη ΝΔ.

Ο Μπένι είναι πολύ παραξενιάς τύπος. Κατηγορεί την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπου ότι εμφανίζεται να συμφωνεί με ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει ψήφους στη ΝΔ. Ο ίδιος όμως λέει να συνεργαστούν μετεκλογικά με τη ΝΔ και στέλνει ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο μέγας πολιορκητής που λεηλατεί τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ.

❒  Όλα μου θυμίζουν τη μάχη για το ΕΣΡ που τελείωσε και κανείς δεν ξέρει από ποιον έχασε η Χαβάη 5-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: