5/10/16

ΝΔ: Πρόωρες δημοσκοπήσεις τώρα

Η Άννα Καραμανλή έχει με την οικογενειοκρατία απλή συνεπωνυμία.

❒   Σαν χθες του 1974 ιδρύθηκε η ΝΔ, αλλά το 1970 ίδια μέρα πέθανε στα 27 της αυτή.
Η Τζάνις Τζόπλιν.

❒   Ναι, ναι, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν τη ρίψη δακρυγόνων σε συνταξιούχους. Αύριο ο Κούλης θα κατηγορεί τον Τσίπρα που δεν κατάργησε ακόμα τον καπιταλισμό.

ΤΟΥΒΛΕΨΗ: Να επέμβουν οι ΗΠΑ στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, επειδή διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής.
ΚΟΥΛΗΣ: Ναι, όταν θα βγει πρόεδρος ο εγγονός του Μπους.

❒   Από τον Τόσκα(το) ξεκαθαρίστηκε: “Από δω και μπρος δεν θα δίνονται σε αστυνομικούς χημικά. Μόνο θρησκευτικά”. Μιλάμε για σπίρτο μοναχό. Όχι Κώστα Μοναχό, Σπίρτο.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΑΣ
  • Οι Έλληνες πληρώνουν ακριβά τον Τσίπρα είπε ο Κούλης στα εγκαίνια του κόμματός του. Συμφωνούμε. Η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν σε χαμηλές τιμές. Ναι, αλλά την πληρώνουμε είναι δεν είναι στην κυβέρνηση, ρε μαλάκα. 
  • Είμαστε σε καλό δρόμο για να γίνει μη βιώσιμο το χρέος δηλώνει ο Κούλης.

Κούληγκανς
Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 101%.

Δημο(σ)κοπήσεις
Κάποιοι θέλουν Κούλη πρωθυπουργό για να δώσει πίσω τα λεφτά στους καναλάρχες από τις άδειες και οι καναλάρχες να τα δώσουν σ' αυτούς ως αμοιβή για παρουσίαση πετυχημένων εκπομπών, όλων τους ως παρουσιαστών που τόσα χρόνια αδικούνταν από το κατεστημένο. Ήρθεν η ώραν τους.

Στείλε βιογραφικό για στέλεχος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής και θα σε πάρουμε στο ΙΕΚ ΝΔ για επιμόρφωση. (Πώς μιλάμε, πώς τα μασάμε, πώς μοιράζουμε τσάμπα κρατικό χρήμα στους φτωχούς, δηλαδή σε συγγενείς, φίλους και υποστηρικτές μας) Αν δεν εκλεγείς θα μπεις μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο, αν φυσικά αναδειχθεί ο Κούλης σε πρωθυπουργό. Φυσικά η εκπαίδευση είναι ιδιωτική και πρέπει να χώσεις χρήμα.

❒   ΝΔα σου πω...

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
Είδα στην Αμφιλοχία / του Σαλμά ακτινογραφία / υφυπουργού παραπομπή / με αρθροσκόπηση στ' αυτί

-Μπαμπά, υψηλού κινδύνου είναι μόνο τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή και τα κόμματα;
-Σκάσε.


❒   Οι καταθέσεις ανεβαίνουν ραγδαία, αλλά οι τράπεζες δεν αισιοδοξούν, αφού πρόκειται για καταθέσεις νομοσχεδίων στη Βουλή.

Σοβιετία γίναμε

Η κυβέρνηση προσλαμβάνει δημοσίους υπαλλήλους.

ΘΡΥΛΟΙ
-Θα τρελαθώ, ρε. Από πότε ο Θεός είναι δεξιός και διορισμένος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο;
-Ποια θρησκευτικά, ρε μαλάκα; Για τα οικονομικά τους έσοδα νοιάζονται. Στο υπουργείο Οικονομικών είναι διορισμένος ο Θεός.

Αν οι ιεράρχες δεν θέλουν να διαχωριστεί το ίδρυμά τους από το κράτος, τότε θα υποχρεωθούν να δεχτούν το πέρασμα της εκκλησιαστικής περιουσίας στο Υπερταμείο αξιολόγησης δημόσιας περιουσίας.


❒   ΦΥΣΙΚΑ

Για τις έρευνές τους επί της εξωτικής ύλης κέρδισαν το οφσόρ βραβείο Νόμπελ Φυσικής τρεις Βρετανοί επιστήμονες.

Η εφημερίδα Αυγή ζήτησε και πήρε δημοσκόπηση που φέρνει τη ΝΔ πρώτη, επειδή στις εκλογές οι δημοσκοπήσεις διαψεύδονται. Δεν συνέφερε να είχαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο. (ΣΥΡΙΖΑ: Σας βάλαμε μπροστά για πισωκολλητά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: