17/10/16

Βόρειο Καρέα το κάναμε

Μπορεί το νομισματοκοπείο μας να τυπώνει ρούβλια; Αυτό αξίζει. Δραχμές θα τυπώνει το αστεροσκοπείο.

❒  Ρε σύντροφε, κάποτε λέγανε ότι από τη Μόσχα μας έρχονταν ρούβλια. Τώρα λένε ότι τα θέλαμε σε δραχμές;

Πρώτοι σε σταυρούς για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ οι υπουργοί Υγείας και Παιδείας, οι δυο τομείς όπου ο Τρίπτυχος Κούλης υπόσχεται στους τύποις δανειστές περικοπές δαπανών.

❒  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΡΨΕΙΣ
Οι Σοϊμπλέδες δεν δέχονται στην Ελλάδα μαζικές προσλήψεις. 

❒  ΑΠΛΑ
Η ΝΔ δεν δέχεται ορισμό ΔΣ του ΕΣΡ παρά μόνο αν καταργηθεί ο νόμος Παππά. Όμως το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητη αρχή, λειτουργεί με βάση νόμους, αλλά δεν συμμετέχει στη νομοθεσία. Κάτι πρέπει να ψάξουν στη ΝΔ, γιατί το λάθος τους κάθε μέρα γίνεται χειρότερο. Αν το πιάσουμε από οικονομική άποψη, ποιος ξέρει πόσα χάνει το κράτος από πρόστιμα που θα καταλόγιζε το Συμβούλιο; Μήπως τους πειράζει που σύμφωνα με το νόμο Παππά το ΕΣΡ θα μπορεί να αφαιρεί άδειες από καναλάρχες; Ελπίζουμε μην έφτασαν σε τόσο χαμηλό σημείο το γλύψιμο γιατί πλησιάζουν τ' αρχίδια.

❒  Τι πρόγραμμα έχει η ΝΔ, ρε; Το γνωστό προεκλογικό mail Χαρδούμπεη; Αυτοί θα κάνουν την Ελλάδα Ανατολική Κορέα που θα έλεγε κι ο Κεδίκογλου.

ΘΥΜΑΜΑΙ
Προεκλογικά το κλου του Σαμαρά ήταν ο προπέτης τραπεζικός τότε υπουργός Οικονομικών Χαρδούβελης, επιλογή του Σαμαρά κι αυτός ο Σημιτικός που έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στους υπαλλήλους της τρόικας ότι αν επανακλεγεί ο Σαμαράς θα κάνει τις απολύσεις των 100 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που υποσχέθηκε σ' αυτούς και όχι στον λαό του οποίου ζητούσε την ψήφο, ότι θα μειώσει κι άλλο τις συντάξεις και τους μισθούς του δημοσίου, θα απελευθερώσει τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, θα ξεπουλήσουν τα πάντα κάτω από το κόστος.

❒  Κωλοφυλλάδες ισχυρίζονται ότι ο Ολάντ αποκαλύπτει, ενώ στην πραγματικότητα το “βιβλίο του Ολάντ” συγκροτείται με αποκαλύψεις δημοσιογράφων σε βάρος του Ολάντ. Δηλαδή μόνο ο Ολάντ δεν τα λέει. Δεν ψηφίζω στη Γαλλία, άρα δε μπορώ να καταψηφίσω τον Ολάντ. Μπορώ όμως να καταψηφίζω κάθε μέρα τις κωλοφυλλάδες, μη αναφέροντας ούτε τα ονόματά τους..

ΤΗΛΕΟΠΤΥΣΙΑ
Ο Σκάι στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

ΑΘΛΙΑΤΙΚΑ
-Αν ο Αλαφούζος είχε αγοράσει τον Ολυμπιακό σε ποιο γήπεδο θα έπαιζε η ομάδα;
-Στο Καραϊσκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: