29/3/15

Ώρα μπρος και μη σε μέλλει

Από Κυριακή η Ελλάδα πάει μπροστά. Έστω μία ώρα.

Προσοχή, ο Σαμαράς κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας. Τελευταία του δήλωση ότι αν δεν έχανε τις εκλογές τώρα δε θα είχαμε μνημόνιο. Άρα αυτός φταίει που έκανε τις εκλογές χωρίς να είναι υποχρεωμένος.

Γνωστός τηλεπαρουσιαστής ειδήσεων είπε ότι οι ειδικές δυνάμεις του στρατού είναι εκτροφεία χρυσαυγιτών. Τι άλλο θ’ ακούσουμε!

Η 7μερής πήγε ενημερωτικά καλά, με παγκόσμιο ενδιαφέρον για όλον τον πλανήτη. Ας αποφύγουμε ευρωπαϊκή συνάντηση κορυφής 9μερή. Θα αμφισβητηθεί από την πρώτη στιγμή το κύρος της, η συζήτηση θα χαρακτηριστεί ως «Του κώλου τα 9μερα».

Σοφία Τούβλεψη: «Πώς ξέρουμε ότι ο συγκυβερνήτης Δραγασάκης δε θα κλειδώσει τον κυβερνήτη Τσίπρα έξω από το πιλοτήριο και μετά δε θα ρίξει ανενόχλητος το σκάφος στα βράχια;»


Φούσκωσέ της μια σαμπρέλα, παρακαλώ, της κυρίας να ησυχάσει κι αυτή να ησυχάσουμε κι εμείς.

Τι βροχή ήταν αυτή, ρε παιδί μου; Τα πάντα μουσκέψανε. Μόνο στεγνό έμεινε το ταμείο μου. Όταν βρέχει δεν πατάει και ψυχή στο μαγαζί.


Η διαθεσιμότητα δημοσίων υπαλλήλων για τι τους έκανε διαθέσιμους; Πάντως όχι για πολλά-πολλά.
   
Από τη δεκαετία του ’60 οι πραξικοπηματίες πρώτα καταλάμβαναν το κτήριο της τηλεόρασης. Γι’ αυτό με νευριάζουν οι καταλήψεις ΜΜΕ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόνο ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και τηλεοπτικό κανάλι να διέθετε δεν είναι κράτος.

Ήταν πολύ πιο εύκολο να καταλάβουν οι αντιεξουσιαστές το κτήριο της ΕΡΤ όπου, θρονιάστηκε η ΝΕΡΙΤ. Θα είχαν και αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: