16/12/14

Ο Δήμας διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος

Ο Δήμας είναι ο πρώτος υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας που κατεβαίνει με υποσχέσεις. Ο Στουρν υπόσχεται ότι ο Δήμας θα φέρει ρευστότητα στις τράπεζες. Ε, τότε να τον βάλουμε στη δική σου θέση, ρε μαλάκια. Διοικητή στην τράπεζα της Ελλάδας. Η ρευστότητα στις τράπεζες είναι η κύρια δουλειά σου, Στούρνε και μην πεις πως δεν το ξέρεις. Μια ζωή τραπεζικός υπάλληλος είσαι. Ακόμα και όταν παρίστανες τον υπουργό Οικονομικών, τραπεζικός υπάλληλος ήσουν, ακριβώς όπως τώρα ο Χαρδούμπεης.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
«Με 165 ψήφους εκλέγεται ο Δήμας πρόεδρος της Δημοκρατίας», είπε ο Μπένι. «Αρκεί να υπολογίσουμε την τελική τιμή με 9% ΦΠΑ, 15 ψήφοι, σύνολο 180». Μετά τη δήλωσή αυτή έπεσαν από μπαλκόνια άλλοι τέσσερις ψυχίατροι.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ
Οι εισαγγελείς βρήκαν τρόπο να ψηφίσουν οι χυσαβγάδες φυλακισμένοι βουλευτές υπέρ του Δήμα: τους δίνουν άδεια να βγουν από τη φυλακή. Κρίμα, δεν το σκέφτηκαν αυτό στην ψηφοφορία του προϋπολογισμού. Ανθρώπινα.
ΨΗΦΟΠΑΖΑΡ
Ο ΠΑΣΟΚοιλιάς Οικονόμου, πρώην ΔΗΜΑΡίτης βουλευτής τα γυρίζει. Δεν θα ψηφίσει κατά του Δήμα, αλλά στην πρώτη ψηφοφορία θα δηλώσει παρών.
ΚΩΜΙΚΟ ΔΡΑΜΑ
Η πλάκα τελειώνει. Σε λίγο πάμε για εκλογές, γιατί δε γελά πια κανείς με τον Σαμαρά πρωθυπουργό.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αντωνάκη, μην υποτιμάς το λαό. Πίσω έχει η αχ Ελλάδα την ουρά.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Οι μάρτυρες του Δενεχωθά συνεχίζουν την κινδυνολογία: «Αν βγουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κομμουνισταί θα σφάξουν τα σκυλιά μας με κονσερβοκούτια  έτοιμης τροφής. Ψήφο στον Κουτσούμπα».
ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Η Σοφία Τούβλεψη κινδυνολογεί. Και σήμερα λέει ότι αν δεν βγει ο Δήμας πρόεδρος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑς στην εξουσία δε θα έχουν μετρητά τα ΑΤΜ, αφού το Στουρν είναι παντελώς άχρηστος. Λάθος. Από ΣΥΡΙΖΑ της απαντούν:
ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ
Με Τσίπρα πρωθυπουργό τα ΑΤΜ ναι μεν δεν θα δίνουν μετρητά, θα δίνουν όμως άλλα. Τα ΑΤΜ θα μετατραπούν σε αυτόματους πωλητές. Θα ζητάς π.χ. 100 ευρά και το ΑΤΜ που θα είναι υπεράνω χρημάτων, θα δίνει πράμα, όχι χαρτιά: δυο κιλά πατάτες, ένα μπουκάλι κολόνια Μυρτώ, τυρί, γάλα αβγά, λάδι Καμπάς,12 πορτοκαλάδες, ορίστε δεκατέσσερις, μια σακούλα τριμμένο πράσινο σαπούνι, δυο κυβικά τσίπουρο, 5 κιλά παστό μπακαλιάρο και ρέστα από το 100ρικο μια μετοχή της ΔΕΗς.
ΤΑΞΗ
Το χρέος της χώρας μας είναι αστρονομικό. Όταν διαμαρτυρόμαστε για τις επιπτώσεις του πάνω μας γίνεται αστυνομικό.
ΕΝΤΑΞΕΙ…
… ο ΜοσκοWC  ισχυρίζεται ότι ο Σαμαράς είναι καλύτερος από τον Τσίπρα. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά τι αυτό ευνοεί τον Σαμαρά;
ΨΑΡΑΔΙΚΑ
Η Δαμανάκη υπάλληλος (αντι)περιβαλλοντικής πολυεθνικής; Να ζούμε να τη θυμόμαστε. (Μια απ’ τις δύο, αποφασίστε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: