7/9/14

Τρικαβαλιώτισσες, Τρικαβαλιώτες

ΝουΔού και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο
Ο Αντωνάκης άστραψε και βρόντηξε κατά του Τσίπρα και με μανία υπερασπίστηκε τους καθ’ ύλιν προμηθευτές στρατιωτικών μιζών: «Αν δεν ήμασταν στο ΝΑΤΟ ποιος θα απαντούσε στον Ερντογάν ότι υπάρχει μόνο μια Κύπρος;» είπε. Πράγματι ποιος θα το έκανε; Ο Μπένι που το παίζει υπουργός Εξωτερικών γυρισμάτων;
Μπένι-γερά-να μείνει η Δεξιά
Ο μόνος που μπορεί να ρίξει σε ένα λεπτό τη Δεξιά είναι το όποιο ΠΑΣΟΚ. Αρκεί να κουνήσει με το δαχτυλάκι του πέντε-έξι-επτά βουλευτές του και η κυβέρνηση έπεσε. Αν όμως δεν είναι ο Αντωνάκης πρωθυπουργός τότε ο Μπένι πάει φυλακή για εξοπλιστικά, για 2004,για Θεσσαλονίκη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και ποιος ξέρει για τι άλλο.
Από το κύπελλο καπέλο στις τιμές
Να εύχεστε να μην πάρουμε το παγκόσμιο κύπελλο στο μπάσκετ, γιατί ποιος ξέρει τι θ’ απαντήσουμε στο δρόμο μας μετά. Όταν πήραμε το πανευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο μας περίμενε το 2004 με τα γραμμάτια των Ολυμπιακών Αγώνων στο χέρι. Αποκλείσαμε στον ημιτελικό εκείνου του Μουντομπάσκετ του 2006 και όχι μόνο στον τελικό μας ξεφτίλισαν οι Ισπανοί, αλλά μας περίμενε και το πρώτο μνημόνιο της τρόικας.
Τρίκαλο
Με εντολή Σαμαρά το κακόσημο (και ρώσικο) Τρόικα αντικαθίσταται από το «Τριμερής». Η παλιά πουτάνα σοφά παρατηρεί ότι θα έπρεπε να λέγεται «Τρικάβαλο». Παίζει και το «Τρίποντο», άντε «Τρίπαντο».
Όλα εδώ καρφώνονται
Ποιος ήθελε στον αγώνα μπάσκετ Αργεντινής-Ελλάδας να χάσουν και οι δύο; Πολύ σωστά, το ΔΝΤ.
Θες άλλο νοίκι;
Ο Αντωνάκης στη ΔΕΘ(έλω) έταξε φοροαπαλλαγές στους Γερμανούς.
Αντωνάκης μαινόμενος
«Μέρκελ, μη μας κουνιέσαι, γιατί η Γερμανία δεν πήγε καν στα τελικά του Μουντομπάσκετ». Μέχρι και τα μάραθα ξεράθηκαν στα γέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: