16/9/14

Χειρουργική Τράπεζα

Μετά την απόδραση Σαμαρά ο Tavorίδης εγκαινίασε μόνος στον Ευαγγελισμό τα νέα χειρουργεία «Εθνική Τράπεζα», προσφορά του ομώνυμου ιδρύματος. Εξαιτίας έλλειψης προσωπικού όμως τα χειρουργεία θα λειτουργούν ως χώροι ΑΤΜ για φακελάκια. Ο φερόμενος ως υπουργός Ιδιωτικής Υγείας εξήγγειλε δωρεάν τεστ ΠΑΠ για άνδρες και PSA (εξέταση προστάτη) για γυναίκες.
Ποιος θέλει να σκοτώσει τη Λίτσα Λαγκάρντ;
Η Λαγκάρντ έδωσε -όπως της ζητήθηκε- στον φερόμενο ως υπουργό Δικαιοσύνης μας περισσότερα στοιχεία για την απειλή κατά της ζωής της. Πρόκειται για βαρύ όνομα στην ελληνική αγορά. «Θα πετάξω χαρτοπόλεμο από αποδείξεις στον τάφο σου» φέρεται να έγραψε σαν σχόλιο σε άρθρο της για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, άρθρο που δημοσιεύτηκε σε γαλλικό site. Δημιουργός του σχολίου -απειλή είναι ο Αρχίδαμος Χατζηβόιδακας, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην περιοχή Κολωνού.
Ο φω (φερόμενος ως) Υπουργός Δικαιοσύνης....
...υπεκφεύγει λέγοντας, "Η Λίτσα Λαγκάρντ δεν δέχτηκε απειλές για την ζωή της αν και της προσφέρθηκαν".
Ο Αντωνάκεν ξανά στη ΔΕΘ
Προβλέπεται να υποσχεθεί με ομιλία του πολλά σε στην προσπάθειά του ν' απαντήσει στον Τσίπρα. Αναμένεται μεταξύ άλλων να υποσχεθεί και την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή Πασά στο τάφο της Αμφίβολης. (Ομιλία του θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε επανάληψη από τη Νsports)
Σοφία (άστεγη) Τούβλεψη
«Ο Τσίπρας ζήτησε να γίνουν πρόωρες εκλογές στις 17 Νοέμβρη. Ο νοών εννοείτο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Βούλτευμά της.
Οι εκλογές να γίνουν πέρσι…
…ζήτησε ο Τσίπρας και τ’ αποτελέσματα να βγήκαν του χρόνου.
Πρόωρη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας…
… ζήτησε ο Χρυσοχολίδης, γιατί αν αυτή γίνει τον Μάρτιο "Ίσως οδηγηθούμε σε μαρτυρικό αποτέλεσμα πρόωρων βουλευτικών εκλογών".
Μαρτυρία
Για μένα καλύτερη μπίρα του κόσμου είναι η τέταρτη. Πολλοί πανέξυπνοι σύντροφοί του απορούν γιατί χαρίζει το μπόνους στην περίπτωση που πρώτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ
Ο Βενιζέλος…
… ζήτησε να καταργηθεί το  μπόνους των 50 εδρών όταν πρώτο κόμμα δεν είναι η ΝΔ.
Ταμπέλα
Το νερό στο πότισμα και το λάδι στον αρμόδιο είναι από γεώτρηση
Ο φω Υπουργός Εργασίας…
…πανηγυρίζει κι άλλη επιτυχία του με δήλωσή του σε δουλειά να βρισκόμαστε. «Κάθε μέρα όλο και λιγότεροι άνεργοι ψάχνουν για δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: