8/6/14

Έρχεται κυβέρνηση Καΐρου


Μαζί με τον Αντωνάκη από την Αίγυπτο.

Με Λαζαρίδη υπουργό Οικονομικών η εισοδηματική πολιτική θα είναι μόνο για Έλληνες. Αλλοδαποί και Ελληνίδες δεν θα έχουν εισόδημα, μόνο οφειλές.

Οικονομική πολιτική με αντίστοιχο πρωθυπουργό Άδωνη δεν περνά ούτε με ενέσεις.

Στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά θα πάρουν υπουργεία και βουλευτές της ΝΔ.

«Δε θέλω υποτακτικούς στην κυβέρνηση της Ελλάδας μου», είπε η Μέρκελ. «Θέλω ο καθένας να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα κι αν αυτό κοστίσει τη θέση του»

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ έχασε έναν στους τρεις ψηφοφόρους του και θα πάρει περισσότερες κυβερνητικές θέσεις;

Ο Βαγγέλας θέλει να είναι οπωσδήποτε στην κυβέρνηση γιατί κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια.

Κάποιοι από τους σημερινούς αντιπρόεδρους της κυβέρνησης είναι αποτυχημένοι πανεπιστημιακοί. Άλλοι είναι αποτυχημένοι συνταγματολόγοι. Οι θέσεις που μένουν είναι για τον Βενιζέλο.

Στην προκήρυξη θέσης ΓΓ Δημοσίων Εσόδων απαιτείται ο υποψήφιος να μη θέσει υποψηφιότητα πριν σιγουρευτεί ότι θα πάρει τη θέση.

-Μπαμπά, θέση Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εξόδων δεν έχουμε;
-Σκάσε.

Πόσο πιο πετυχημένος έπρεπε κατά τον Στουρνάρα να ήταν ο Θεοχάρης για να μην τον διώξουν;

Κανένας από τους μετακινούμενους υπουργούς δεν απέτυχε;

Ο Θεοχάρης Θεοχάρης κρίθηκε ικανός για τη θέση του διοικητή της Τροχαίας. (Μοναδικός σκοπός αυτής της υπηρεσίας είναι η επιβολή προστίμων, αφού πλέον όσα λίγα αυτοκίνητα που κινούνται που κυκλοφοριακό ή πρόβλημα στάθμευσης δεν υπάρχει.

Πετυχημένος πρωθυπουργός δε μπορεί να θεωρηθεί ο Σαμαράς. Πόσο πετυχημένος αρχηγός της ΝΔ όμως μπορεί να θεωρηθεί; Που κατάφερε να νικήσει το κυβερνών ΠΑΣΟΚ που βγήκε τρίτο; Ή που έχασε από τον αντιπολιτευόμενο ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός αν πετυχημένος αρχηγός της ΝΔ θεωρείται αυτός που έφτασε τους φασίστες στο 10%.

Γιατί οι χρυσαβγάδες δεν διαμαρτύρονται που τα δωμάτια στα θέρετρα είναι πανάκριβα για τους Έλληνες και πάμφθηνα για τους αλλοδαπούς τουρίστες;

Έκτακτο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ θα γίνει τον περασμένο Απρίλιο.

Νέα έκφραση για τον τυχερό: (κωλόφαρδο) «Σβήνει λάμπα με τον κώλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: