2/2/14

Σαξές Φόροι

Με εντολή Σαμαρά η ρωσική Γκαζπρόμ ανακοίνωσε ότι θα μειώνει για χάρη μας αυτόματα την τιμή του φυσικού αερίου ακριβώς όσο θα μειώνεται και η ανεργία στην Ελλάδα.

Κυκλοφορεί ελεύθερη η πρόταση Θεοχάρη στον Αντώνη, σύμφωνα με την οποία μεγάλη οικονομική βοήθεια, νέο δάνειο στο ελληνικό κράτος προβλέπεται να δώσουν οι εύποροι Έλληνες με σκληρό όμως μνημονιακό όρο, δέκα χρόνια δουλειά χωρίς ωράριο, ρεπό, ένσημα και μισθό. Το κράτος θ’ αναλάβει τη στέγαση, την ένδυση-υπόδηση και διατροφή των κατοίκων της χώρας. Οι επιχειρήσεις αναλαμβάνουν τη μεταφορά των εργαζομένων από και προς τους χώρους εργασίας και το κολατσιό τους στις 12 το μεσημέρι.

Σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου στο Παλαιό Φάληρο βρέθηκαν καλάσνικοφ, εκτοξευτήρες, ρουκέτες και αδέσποτες μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η κρίση χτύπησε και την τρομοκρατία. Ούτε ένα μαγαζάκι δε μπορούν να νοικιάσουν και κάνουν γιάφκες αυτοκίνητα και μάλιστα κλεμμένα.

Πότε θα τελειώσουν τα μνημόνια; Τελευταίος χρησμός της Πυθίας, «Το 14 δεν είναι καλό φύλλο για το 21 αλλά για το 31», που κακό χρόνο να ’χει η γρουσούζα η χασικλού.

Αντωνάκη, αφού τα πήγαμε τόσο καλά με τους δύο προηγούμενους δανεισμούς γιατί να μην πάρουμε από την τρόικα και τρίτο δάνειο; Και αφού σημειώσαμε επιτυχίας, μας έκαναν δηλαδή τόσο καλό τα δύο προηγούμενα μνημόνια γιατί να μην ψωνίσουμε κι ένα τρίτο;

Με εντολή Σαμαρά η Ελλάδα εξ αιτίας κρίσης δεν θα θέσει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος «Σούπερ Λίγδα» 2014-2015. Φέρεται να δήλωσε, «Έχει στεγνώσει η αγορά. Ούτε από τα στημένα παιχνίδια βγαίνει πλέον χρήμα»

Με εντολή Σαμαρά οι προεκλογικές παροχές θα δίνονται πια με το κιλό και όχι με τη φρατζόλα.

Πήρα σε τιμή εξευτελιστική ένα κινέζικο έξυπνο τηλέφωνο. Όχι έξυπνο, τετραπέρατο. Να φανταστείτε, διαπίστωσα ότι είχε και τηλεοπτικό δέκτη ασπρόμαυρο. Είδα ότι είχε ρύθμιση για Ελλάδα. Για πλάκα έβαλα τη ρύθμιση για Ζιμπάμπουε και ο δέκτης έγινε έγχρωμος.

Στην Ελλάδα καταλαβαίνουμε τα πολιτικά λάθη μας όχι μόνο εκ των υστέρων, αλλά και εκ των αστέρων που επιλέγουμε για εκπροσώπους μας.

Μέχρι τώρα στα δάνεια πηγαίναμε βλέποντας και κάνοντας. Τώρα βλέποντας και χάνοντας.

Μουσικό διάλειμμα: (Αφιερωμένο εξαιρετικά από την Πάολα στον Μιλτιάδη) «Σώσε με / δώσ’ μου να πιω φαρμακονήσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: