1/2/14

Γιατί παρακαλώ πρόωρες αυτοδιοικητικές εκλογές;

Ο Χριστόδουλος Ξηρός αρνήθηκε πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα και άλλες κοντινές του Κορυδαλλού πόλεις για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Μάκης Ψωμιάδης σκέφτεται στις ευρωεκλογές να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου «Πάμε Στοίχημα-Βρυξέλλες». (Πορεία με σπορτέξ και ελβιέλες)

Αντωνάκη, στον καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει φούμο.

Την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών να κάνουμε και βουλευτικές και τη δεύτερη ας κάνουμε και τις ευρωεκλογές.

Ή να κάναμε τις βουλευτικές εκλογές σε δύο γύρους; Στον πρώτο γύρο να σταυρώνουμε βουλευτές και στο δεύτερο να ψηφίζουμε κόμμα.

Αλήθεια, γιατί κάνουμε πρόωρες αυτοδιοικητικές εκλογές;

Ο Σόιμπλε υποσχέθηκε μικρό δάνειο στην Ελλάδα για τη διεξαγωγή των εκλογών, αλλά με αυστηρό μνημόνιο: αν δεν έρθει πρώτη η ΝΔ δεν θα δοθεί η πρώτη και τελευταία δόση και το έλλειμμα θα καλυφθεί από τους ψηφοφόρους που όσοι πήγαν στις κάλπες θα χρωστάνε από 20 €.

Από τον Θεοχάρη στην τσέπη μας, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση: «Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να καταβάλλει 25 € για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον πρώτο γύρο και 15 € για πιθανό δεύτερο γύρο και ευρωεκλογές.

Ο Βαγγέλας είναι ο μόνος που συμφωνεί με την παραπάνω πρόταση, γιατί έτσι προβλέπεται να ψηφίσουν μόνο οι εύποροι και να βγει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: