20/1/14

Διακόπτουμε για έκτακτο:

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας, ένα ζευγάρι, ηλικίας 88 χρόνων και οι δύο, έχασε τη ζωή του από την εισπνοή υγραερίου μετά τη διαρροή που παρουσίασε η σόμπα την οποία χρησιμοποιούσαν για θέρμανση. Δέηση για τα θύματα του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης θα γίνει την επόμενη Κυριακή πριν ανοίξουν τα καταστήματα.

Θαλασσοδάνεια: Τις Κυριακές έχω λεφτά να ψωνίζω γιατί μου τα δανείζει ο Θεός από το παγκάρι. Ψωνίζω δηλαδή με τη βοήθεια του Θεού κι ενός επιτρόπου της εκκλησίας τον οποίο έκανα τσακωτό να ανοίγει το παγκάρι. Από τότε παίρνω κι εγώ το κατιτίς μου.

Έσκασε χειροβομβίδα σε καφενείο. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να καταδικάσει σαφώς το γεγονός.

Ο Αντωνάκης ζητά από τον Τσίπρα να δηλώσει αν είναι χριστιανός, γιατί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και η σωτηρία της Ελλάδας βρίσκεται στα χέρια του Θεού, που σίγουρα δεν είναι μασόνος γιατί τότε θα είχαμε σωθεί από χρόνια με τους πρωθυπουργούς που μας λάχαιναν.

Στο σκαμνί 18 αστυνομικοί για παράλειψη χρήσης υπερβολικής βίας, μην πούμε αδράνεια απέναντι στους διαδηλωτές, αδράνεια που έβαλε σε κίνδυνο το χρέος της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: