2/9/13

Λουκούμι συριακό

Περιμένουμε τον Βενιζέλο να δηλώσει ότι η επέμβαση στη Συρίας γίνεται για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας.

Εντάξει, οι Αμερικανοί ψάχνουν άλλο ένα Βιετνάμ νούμερο 4-5 κι έναν ακόμα Ράμπο νούμερο 45. Ο Βενιζέλος τι ακριβώς ψάχνει και το παίζει γεράκι;

Ο Πούτιν ζήτησε από τις ΗΠΑ να δείξουν στους παρατηρητές και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τις εκθέσεις της CIA πείθουν ότι ο Άσαντ είναι αυτός που χρησιμοποίησε τα χημικά όπλα. Ο Ομπάμα όμως δεν τα δείχνει ούτε στον Κάμερον. Μόνο στον Βενιζέλος τις έδειξε κι αυτός βγήκε κι έκανε την φοβερή δήλωση σιγουριάς του μέρες πριν το μάθουν ακόμα και βουλευτές των ΗΠΑ.

Το Κογκρέσο καθυστερεί την εισβολή στη Συρία. Ο Βενιζέλος μένει μόνος στο μέτωπο.

Οι Σύροι δεν ανησυχούν. Είναι αδύνατον να τους κάνει πόλεμο ο Ομπάμα γιατί πήρε βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Μη γελάτε, ρε σεις αδιέθνιστοι.

Ομπάμα: Θα σκοτώσουμε κι εμείς λίγους αθώους Σύρους για να τιμωρήσουμε τον Άσαντ που είχε το θράσος να το κάνει πρώτος.

Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δεν πήγε να επισκεφθεί τον εκλεγμένο πρόεδρο της Αιγύπτου και θα πάει ο Βενιζέλος να αποδώσει τιμές στους στρατηγούς που τον ανέτρεψαν. Σοβαρό συνήγορο επέλεξε ο Ανδρέας Παπανδρέου για το ειδικό δικαστήριο. Αυτόν βρήκε να κάνει φίρμα;

Όλη η Υφήλιος περίμενε τον Βενιζέλο να στρέψει τους Άραβες στο πλευρό του Ερντογάν. Ποια Κύπρος, ποιο Αιγαίο!... Ο Βαγγέλας να σωθεί από την εξαφάνιση και τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα.

Ο Μπένυ θέλει να πάει και στην Ουάσιγκτον να βρίσει τον Ομπάμα που διστάζει να επιτεθεί στον Άσαντ προέδρου της χώρας και του αδελφού σοσιαλιστικού κόμματος του ΜΠΑΑΘ Συρίας.

Επι τη ευκαιρία, ναι, αρχικά ήταν Σύριοι, αλλά μετά τους σειριακούς αριθμούς τους κάναμε Σύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: