6/8/13

Τι άλλο έχεις να χάσεις, ηλίθιε;

Μέσα στο 2014 θ’ αρχίσουν οι δήθεν προσλήψεις στους δήμους για 400 ευρώ το μήνα από ΕΣΠΑ. Όλα αυτά για έξι μήνες μέχρι τον Ιούνιο που είναι οι ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Όχι μόνο δε θα τους ζητήσεις το λόγο που σου πήραν κάποτε τη δουλειά, το σπίτι, την όρεξη να ζεις, την αξιοπρέπεια  και πολλά άλλα, θα τους πεις κι ευχαριστώ για 400 ευρώ και θα τους ξαναψηφίσεις, ίσως γιατί νομίζεις ότι δεν έχεις άλλα να χάσεις.

Οι Γερμανοί σωστά δε μας δίνουν ειδικά τώρα πολεμικές επανορθώσεις γιατί στην κατάσταση που βρισκόμαστε θα τις σπαταλήσουμε σε φαγητό και ρούχα για να βλεπόμαστε. Αντί για τις επανορθώσεις μας δίνουν κάποιες επιδιορθώσεις. Όπως χρήμα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τα ΕΣΠΑ για να είναι τσάμπα μάγκες και όχι μάγκες που θα τους πληρώσουμε ακριβά.

Ο Σαμαράς ήταν να θέσει θέμα στον Ομπάμα για τη CIΑ που συνεργάζεται με διάφορους για να επηρεάζει τον καιρό της Ελλάδας. Ζητά βροχές κάθε φορά που κανονίζεται διαδήλωση στην Αθήνα. «Μα θα πλημμυρίσετε» του αντέτεινε ο Ομπάμα, αφού κάθε μέρα έχετε διαδηλώσεις. «Καλύτερα», απάντησε ο Σαμαράς, «Θα γίνουμε επιτέλους Λονδίνο». Με τον τρόπο του δεξιού.

Οι Αμερικανοί κριτικάρουν τους Γερμανούς για τη λιτότητα που επιβάλλουν στις ευρωπαϊκές χώρες λες και οι ίδιοι δε μπορούν να την ανατρέψουν μέσω του ενός μέλους της Τρόικας., του ΔΝΤ το ποίο ελέγχουν από την κορυφή μέχρι τα (γαμψά) νύχια.

Η Μέρκελ καθησυχάζει τους ψηφοφόρους της ότι η Ελλάδα δε θα γίνει Γερμανία, αλλά Ανατολική Γερμανία.

Όπως κάποτε συνυπήρχαν το ανατολικό και το δυτικό μάρκο, έτσι αύριο θα έχουμε το βόρειο και το νότιο ευρώ. Θυμίζουμε, με ανατολικά μάρκα λάδωνε η Ιντρακόμ, με δυτικά μάρκα η Ζήμενς.

Συνελήφθη στη Χίο 72χρονος Γερμανός που φέρεται ως κατάσκοπος που πούλαγε φωτογραφίες στρατοπέδων μας σε Τούρκους. Αυτό θα πει τουριστική ανάπτυξη. Ο Γερμανός αυτός πριν από δύο χρόνια ζούσε στην Τουρκία. Ίσως μέχρι τότε πούλαγε σ' εμάς φωτογραφίες από τουρκικά στρατόπεδα, αλλά μας κόπηκαν τα λεφτά και δεν είχαμε ν' αγοράσουμε, οπότε ο άνθρωπος το γύρισε.

Ένας από τους συλληφθέντες με όπλα στο φουσκωτό στ’ ανοιχτά της Χίου προς Τσεσμέ είναι 50χρονος με σουβλατζίδικο στην Αθήνα. Ο άνθρωπος δε μπορούσε να ρίξει κι άλλο τις τιμές και από σουβλάκια 13% πουλάει όπλα χωρίς ΦΠΑ.

Ακόμα
Ρεύμα χιλιάδων Ελλήνων που πηγαίνουν εσωτερικοί μετανάστες στη Μεσσηνία για να βρουν μια θέση στο Δημόσιο των Αθηνών.

Άλλη μια επιτυχία: το 2014 θα μας μπει με ΦΠΑ 23% και τιμές στους χώρους εστίασης αυξημένες. Έτσι θα σώσουμε επιτέλους να έχουμε πρωτογαμές πλεόνασμα

Μπήκαμε στην ΕΟΚ για να εξισωθούμε με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και καταφέραμε να εξισωθούμε με τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους.

Έχουμε και μια ελάφρυνση για τους άνεργους που θα πληρώνουν πια τους φόρους τους όχι σε 10 ημερολογιακές, αλλά σε 10 ωρολογιακές ημέρες.

Ευτυχώς η ΝΔ κρατάει σταθερά τη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις με καθαρή διαφορά 7 μονάδων από την τρίτη Χρυσή Αυγή. Δεν χάνει τη δεύτερη θέση.

Η Ελλάδα είναι απίθανο ανέκδοτο: η αξιωματική αντιπολίτευση φυσιολογικά ζητά εκλογές. Ο πρωθυπουργός όμως απειλεί με εκλογές.

ΑΤΑΚΑ: Μάι νέιμ ιζ Ομόλογο. (Μποντ) Τζέιμς Ομόλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: