12/8/13

902: Δεν ξεχνώ

Τίτλος που απορρίψαμε: 902 α σεφταλιά στα FM

Εμένα δε με νοιάζει η πώληση αλλά η αγορά του 902 από άτομα που κρύβονται και μάλιστα πίσω από κυπριακή εταιρεία.

Ακόμα, το τίμημα ήταν υπερ-υψηλό. Δόθηκαν στο ΚΚΕ 4 εκατομμύρια €. Μία ραδιοφωνική συχνότητα (έστω της Αττικής) δίνεται πια για 2,5 εκατομμύρια. Μία τηλεοπτική συχνότητα, το κανάλι το ίδιο χωρίς τους εργαζόμενους, αλλά μαζί με τις εγκαταστάσεις και τα χρέη του πωλούνται προς 1 €, αλλά πολύ δύσκολα. Άραγε πώς γίνεται 2,5 εκατομμύρια συν 1 ευρώ να μας κάνουν τέσσερα εκατομμύρια;

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας Αντωνάκης Σαμαράς φαίνεται ευχαριστημένος από την εξέλιξη. «Επιτέλους μπήκε χρήμα στην αγορά. Δε μπορέσαμε να πουλήσουμε την ΕΡΤ, αλλά το κόμμα μας δίνει μια βοήθεια με την πώληση του 902 και μας ανοίγει το δρομο και τα μάτια. Θα τους δώσουμε να πουλήσουν και κρατικούς οργανισμούς.»

ΚΟΒα Οικονομίας      
Το «Σπίτι του λαού» στον Περισσό -χτισμένο στην κοίτη του Ποδονίφτη- δεν προσφέρει χρήμα στο κόμμα. Δε λέω να το πουλήσουμε, σύντροφοι, προτείνω να το ενοικιάσουμε.

Έχουμε χιλιάδες μέλη. Τι προσφέρουν στο κόμμα εκτός βέβαια από την παρουσία τους σε διαδηλώσεις; Τουλάχιστον οικονομικά τίποτα. Ούτε σοβαρές συνδρομές ούτε ενίσχυση από άλλους. Τουλάχιστον οι άνεργοι σύντροφοι που έτσι κι αλλιώς είναι χασούρα για το κόμμα και εύκολα ξεπουλιούνται στους ΣΥΡΙΖΑίους, είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν κόκκινα μεροκάματα. Να πολιορκήσουν καπιταλιστές και να τους υποχρεώσουν να δεχτούν 4ωρη εργασία με 50 ευρώ τη μέρα σε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: