8/8/13

902 μπικικίν ωχ αδερφέ μ’

Η ιδιωτικοποίηση (ξε-πώληση) του 902 δεν είναι χονδροειδής ενέργεια, επειδή δεν ανήκει στο χώρο της χονδρικής, αλλά της λιανικής πώλησης και μόνο με απόδειξη λιανικής, όπου αναγράφεται το όνομα του πωλητή μόνο και όχι του αγοραστή.

ΚΚΕ
Από ανακοίνωσή του, «… ο 902 είναι το σχοινί με το οποίο θα κρεμαστεί ο καπιταλισμός. Γι’ αυτό του το πουλήσαμε».
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Δεξιά και ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν καταγγέλλουν τους εαυτούς τους που τα περασμένα χρόνια καταχρέωσαν χωρίς λόγο τη χώρα. Για να το διορθώσουν αυτό υπερχρέωσαν τη χώρα με χειρότερους όρους στην προοπτική να μπορεί αργότερα να χρεωθεί και μόνη της χωρίς βοήθεια.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Για το υπουργείο Οικονομικών συμφωνούμε μόνο ότι είναι υπουργείο, γιατί με το «Οικονομικών» μπερδευόμαστε. Είναι υπουργείο Οικονομικών ποιανών; Των δικών μας που είναι άφαντα; Θα μπορούσαμε να το λέμε υπουργείο Οικονομικών Μέτρων, τα οποία όμως δεν είναι καθόλου οικονομικά, αντιθέτως είναι πολυδάπανα.
ΚΑΤΑΡΑ
Όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να του κοκκινίσει το δάνειο. Το βίντεο σίγουρα του κάηκε που δεν ψήφιζε Συνασπισμό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Καλύτερα μετά από ένα χρόνο να μετανιώσεις που έβγαλες αριστερά κυβέρνηση παρά να μετανιώσεις που όταν είχες την ευκαιρία να τη βγάλεις δεν το έκανες.
ΑΓΟΡΑ
Μην ξεχνάμε το διαγωνισμό μας, συμμετέχετε για να κερδίσετε το νέο κινητό που του μιλάς και σε γράφει στην οθόνη του, το άι εμ γου αρ.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Η Τρόικα συ-ΖΗΤΑΕΙ.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Αν σκυλάδικο χρωστάει πάνω από 50 χιλιάδες στην εφορία, ο ΣΔΟΕΐτης θα μπορεί να κατά(σ)χέσει το ταμείο ή καμιά χορεύτρια.
ΝΥΧΤΑ
Επιχειρηματίες δεν πληρώνουν την εφορία γιατί έχουν κοκαϊνίσει τα δάνειά τους.
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ
Δε μπορώ ν’ ακούσω για πολλή ώρα Κιάμο. Μου ’ρχεται να κόβω αποδείξεις.
ΠΑΡΑΔΟΧΗ
Η φορολόγηση είναι απάνθρωπη μόνο όταν γίνεται σωστά.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Φορολογούμε το παρελθόν και χρωστάμε το μέλλον γιατί δε μπορούμε να πιάσουμε το παρόν.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αυτή που έχουμε τώρα μας την πέφτει.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Είναι άφαντη.
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Εντάξει, ο Κυρ-Μητσοτάκης εξ αιτίας των απολύσεων δε μπορεί να κοιμηθεί καλά, αλλά δεν τον νοιάζει, αφού το φχαριστιέται πιο πολύ το πράμα ξύπνιος με τα μάτια ανοιχτά.
ΚΑΛΧΑΣ
Καλό είναι ν’ αλλάξεις κυβέρνηση πριν πάρεις είδηση ότι είναι επικίνδυνη.
ΣΑΜΑΡΑΣ
Φεύγουμε, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε σύντομα πριν πάρει είδηση ο κόσμος ότι δεν μας χρειάζεται.
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ
Και ο Βαγγέλης επιτέλους -έστω για λίγες μέρες- πρωθυπουργός. Απόψε, όπως κάθε βράδυ, συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο σε γνωστό (του) μπουγατσάδικο της Θεσσαλονίκης. Σκέφτεται να οργανώσει και περιοδία στο Κατάρ με τον Ομέρ Βρυώνη.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
Ο Ομπάμα άκουσε με προσοχή αυτά που ήταν να του πει ο Σαμαράς και από ευγένεια απέφυγε να του παραπονεθεί που δεν του τα είπε.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι φασίστες χαλάνε το παρόν γιατί είχε το θράσος να μην είναι παρελθόν.