1/7/13

Ξανά φωτιά και τσεκούρι στις συντάξεις.

Ναι, κύριε Αντώνη, να πάμε σε μια νέα Ελλάδα έτσι που καταντήσατε αυτήν. Πρόσεξε όμως αυτή η νέα Ελλάδα που υπόσχεσαι, κύριε Σαμαρά, μη λέγεται Γερμανία, Καναδάς, ΗΠΑ, Αυστραλία…

Ελέγχεται αν κάποιοι ακροδεξιοί καταγγέλλουν τους Μιλγουόκι Μπακς που πήραν από την Ελλάδα μπασκετμπολίστα μαύρο νιγηριανής καταγωγής και όχι λευκό αρχαιοελληνικής καταγωγής άντε αρβανίτικης.
 
Ναι, η σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων που αλωνίζουν στη Ρούμελη και στο Μωριά είναι για την Αστυνομία θέμα τιμής, αλλά πέσαμε στις εκπτώσεις, αδερφάκι μου!...

Τη μια σε βάζουν να δουλεύεις τετράωρα για να μην κάνουν απολύσεις, την άλλη σε βάζουν να δουλεύεις εξαήμερο για να μην κάνουν προσλήψεις. Δε μπορούν να προβλέψουν τίποτα. Έχουμε την αστική τάξη που μας αξίζει.

Την κατάρα μου να έχουν αυτοί που έκλεισαν την ΕΡΤ. Για πρώτο καλοκαίρι δε μπορώ να παρακολουθήσω αγώνες στίβου και το ’ριξα στο κάπνισμα.

Επιτέλους, μετά από αιώνες ήρθε στην Ελλάδα ένα δωρεάν φεστιβάλ επιπέδου. Κάθε μέρα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από τις καλύτερες ορχήστρες και τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, συζητήσεις άκρως ενδιαφέρουσες με σπουδαίους απλούς ανθρώπους. Ακόμα, σΣχεδόν συνεχής τηλεοπτική μετάδοση με υψηλή τηλεθέαση. Η δωρεάν είσοδος είναι του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Και η Μενεγάκη ξαναχτυπά: «Αλήθεια τι σχέση έχει ο Παντελής Καψής με την τηλεόραση;»

Πάντως δεν δούλεψε ποτέ στο μέσον, άσε που έπρεπε να έχει σχέση με την δημόσια τηλεόραση η οποία δεν υπάρχει γι’ αυτόν. Άρα με την τηλεόραση είναι καψούρης.

Αφήστε επιτέλους τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και τους δεξιούς του Kαμμένου να κάνουν κακό στην Ελλάδα. Βαρεθήκαμε πια το καλό που μας κάνουν οι άλλοι.

Μια πρόσληψη για κάθε απόλυση στο δημόσιο λέει ο Μητσοτάκης ο Β΄, προφανώς νεότεροι και με χαμηλότερες αποδοχές. Δηλαδή μείωση του Δημοσίου αλλά σε μέσο όρο ηλικίας και ύψος μισθού.

Ο Μουμπούκος σκέφτεται να κλείσει όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Έτσι θα λύσει το πρόβλημα της Υγείας. Όχι της δικής σου, αλλά της Υγείας του υπουργικού συμβουλίου. Με κλειστά νοσοκομεία σιγά-σιγά θα εξαφανιστούν τα ελλείμματα, θα μειωθεί το κόστος εργασίας χωρίς γιατρούς νοσηλευτές και άλλους υπαλλήλους και βάλε…..

Τι σημαίνει μείωση του κράτους; Όλες οι κρατικές υπηρεσίες σε ιδιώτες. Πιο ακριβές για σένα και χαμηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση, αφού ο ιδιώτης με το δίκιο του δραστηριοποιείται κάπου για να βγάλει κέρδος. Όσοι υποστηρίζουν αυτή τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη ας κοιτάξουν να ’χουν να βάλουν κάτι στην τσέπη τους, αλλιώς θα τους πουν ότι είναι και λεβέντες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: