4/11/12

Μεγάλη Διαβολοβδομάδα

Η ΤΡΟΪΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΟΥΣΚΑ 
Πετάνε τον Κουβέλη ως σαβούρα μπας και πάρουν ύψος.
ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ… 
…να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση καλά να πάθουμε.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά 
Αν ένα δημοσιογράφο π.χ. τον Βαξεβάνη τον ψάχνει ολόκληρο τάγμα αστυνομικών από σπίτι σε σπίτι επειδή διώκεται για πλημμέλημα τότε κάποιον φοροφυγά που διώκεται για κακούργημα από πού κι ως πού έπρεπε να τον ψάχνουν;

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ 
Και η ανοησία δεν βγαίνει ποτέ σε καλό. Οι χρυσαυγίτες με τα (εθνοχριστιανικά) χτυπήματά τους στον Άγιο Παντελεήμονα κατάφεραν μόνο να αφυπνίσουν τους μετανάστες που προχωρούν σε αντίποινα. Να χαρώ εγώ εξυπνάδα!...
Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… 
…στην πίστη μας στη Δεξιά. Η κρίση του Θεού για την πίστη μας θα μετρήσει. Λεφτά δε θα δούμε, αλλά θα πάμε στον Παράδεισο. Μετά θάνατον. Προ θανάτου καθείς στον παράδεισό του.
ΣΥΓΓΡΟΥ 
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο (με τη ΝΔ αν είναι) δυνατό(ν).
ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ ΜΑΖΙ 
Ο Τσίπρας θα υπερψηφίσει την πρόταση νόμου της Παπαρήγα για την κατάργηση του Μνημονίου. Ελπίζουμε τελευταία στιγμή η χήρα του Θανάση να μην απαγορεύσει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν υπέρ του νόμου που προτείνει. Θυμίζουμε, ήταν η μοναδική της προεκλογική υπόσχεση που τήρησε. Η άλλες είχαν να κάνουν με επανάσταση που ακόμα περιμένουμε.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ… 
…υπερψηφίζοντας τα μέτρα, ενέργεια την οποία θέλει πάση θυσία να πραγματοποιήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. (Όταν λέμε «ενέργεια» δεν ξεκαθαρίζουμε: να υπερψηφίσει τα μέτρα ή να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Πάντα τον είχαμε ικανό και για τα δύο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: