7/10/12

Η Μέρκελ επισκέπτεται τα μαγευτικά Ηνωμένα Ελληνικά Εμιράτα

Ευχαριστούμε πολύ. Ο Χίτλερ δεν μας έκανε τέτοια χάρη. Αν η επίσκεψη στην Αθήνα πετύχει, η καγκελάριος θα ξεκινήσει περιοδεία και για άλλες πόλεις αυτής της επαρχίας της.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Την αντιστασιακή ατάκα «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» δεν την είπε ο Αρτέμης Μάτσας αλλά ο Δήμος Σταρένιος.

ΩΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ;
  • Έρχεται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Ελλήνων ως αρχηγός του στρατού των αγορών;
  • Τρελάθηκε όταν έμαθε ότι δεχτήκαμε έφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας;
  • Νόμισε ότι δεν έχουμε εθνική άμυνα και μπουκάρει;
  • Κάνει εξωτερική έφοδο στους μνημονιοφύλακες;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟ
Στη Γερμανία έρχονται εκλογές. Τη Μέρκελ την ενδιαφέρει πρώτα να βγει η ίδια και μετά οποιοσδήποτε άλλος ομοϊδεάτης της. Πολύ περισσότερο δεν την ενδιαφέρει το καλό της Ελλάδας. Της Γερμανίας είναι καγφκελάριος όχι της Γκρίχελαντ.
Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΦΟΔΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
Να προστατεύσει τους λίσταρχους που αναγφράφονται εκεί γιατί πολλοί από τους Ελληνάρες μεγαλοκαταθέτες Ελβετίας επενδύουν στη Γερμανία.
Ναι, δε φοβούνται την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, γιατί πέρασαν όλες τις εξετάσεις της, δεν φοβούνται τα πρόχειρα διαγωνίσματα. Έπεισαν ότι είναι γερμανόφιλοι με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Σημίτη. Οι φερόμενοι ως κυβερνώντες μας είναι μανούλες στην προχειροδουλειά παντού, γι’ αυτό σκέφτηκαν πρόχειρα και της είπαν να έρθει, δεν έχουν άλλωστε  συνηθίσει να λένε όχι. Δεν αγωνίζονται απλώς για το καλό της χώρας που υποτίθεται κυβερνούν, διαγωνίζονται. Δεν είναι απλώς αγωνιστές, είναι διαγωνιστές.
ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
Πούτσεν φράου
ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ…
….να έρθει τώρα στην Ελλάδα η Μέρκελ; Εντάξει, ο Σαμαράς παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν που προσκάλεσε τη Μέρκελ. Βέβαια προσβλέπει σε πιθανό δικό του πολιτικό καλό. Όχι καλό της Ελλάδας. Η επίσκεψη της Μέρκελ δεν μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά αγοραστών ομολόγων που καλούνται και αγορές. Δεν πρόκειται ξαφνικά ν' αρχίσουν να παίρνουν ελληνικά ομόλογα σε χαμηλό επιτόκιο. Είναι αδύνατον το ΔΝΤ ν' αρχίσει να μαλακώνει το μνημόνιο επειδή ήρθε η Μέρκελ στην Ελλάδα. Ποιος σοφός σύμβουλός του Σαμαρά του είπε ότι θα του κάνει καλό μια τέτοια επίσκεψη; Ειδικά την 9η Οκτωβρίου μέρα θλιβερής μνήμης για την Ελλάδα όταν ίδια μέτρα του 1944 οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα, τρεις ημέρες προτού φύγουν από την πόλη. Φέτος την Αθήνα θα τη βομβαρδίσουν οι ίδιοι οι πατριώτες αστυνομικοί της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: