12/9/12

Μετά τη Λιθουανία φέρτε μας την Τρόικα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στη συνάντηση με την Τρόικα ο Σαμαράς θα παρατάξει τους εκλεκτούς του υπουργούς με το σύστημα 11,5-25-31,5 δισ. και τους ζητά να δώσουν στον αγώνα το 100% των πολιτών τους. Μέχρι τελευταίας ρανίδος ευρώ. Προς το τέλος του αγώνα ή της χώρας θα ζητήσει από τη διαιτησία παράταση.
ΑΓΥΡΙΣΤΑ: Δίνουμε από το υστέρημά μας στο κράτος 11,5 δισ. για να πάρουμε από τους δανειστές μας 31,5 δισ. από τα οποία 25 δισ. θα πάρουν οι τράπεζες. Άρα θα μας μείνουν 6,5 δισ. Δηλαδή δίνουμε 11,5 για να πάρουμε 6,5. Ακόμα κι αν οι τράπεζες αυτά τα 25 δισ. τα έδιναν «στη ρευστότητα», κάτι που δε θα γίνει αφού δεν υποχρεώνει γι’ αυτό κανείς τους τραπεζίτες και δεν είναι και ηλίθιοι, ακόμα και αυτό να γινόταν τι θα κέρδιζε η κοινωνία; Θα είχαμε δανειστεί από τους ξένους για να τα δώσουμε στις τράπεζες και μετά αυτές να μας τα δανείσουν τα ίδια τα χρήματα που ουσιαστικά τους δανείσαμε εμείς, έτσι θα τα χρωστάμε και σ’ αυτές. Δηλαδή χρωστάμε τα 25 δισ. τα χρωστάμε 50 δισ.
ΔΑΝΕΙΣΤΑΙ: «Θα σιγουρευτούμε ότι η ελληνική κυβέρνηση κάτι κάνει και για μας όταν οι υπουργοί της δεν θα προλαβαίνουν να βγαίνουν στα τηλεοπτικά κανάλια.»
Η ΑΓΑΠΗ των ελληνικών κυβερνήσεων προς μισθωτούς – συνταξιούχους από Love Story, έγινε Love Sorry και κατέληξε έγινε καυτό Lava Story.
Η ΜΕΡΚΕΛ έσωσε και είδε ότι η Ελλάδα είναι η επικίνδυνη Λίμαν Μπράδερς της Ευρώπης. Πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση θα στοιχίσει στη Γερμανία 62 δισεκατομμύρια ευρώ. Η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε για τη Μέρκελ να παραμείνει με το ευρώ στο σβέρκο. Προσοχή, για το καλό της Γερμανίας, όχι για το καλό της Ελλάδας. Για μας είναι άλλη μια ευκαιρία να εκβιάσουμε λίγο (όσο γρατζουνάει η γάτα) ότι αν δεν υποχωρήσουν θα φύγουμε από την ευρωζώνη. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχουμε ελληνική και όχι τροϊκομματική κυβέρνηση.
ΚΚΕ: «Δήμιος» των εργατικών κατακτήσεων ο Βρούτσης. (Και οι υπερασπιστές αυτών των κατακτήσεων τι είναι και δεν τα ομολογούν;)
ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Όχι του Πινοσέτ ή του Βιντέλα, ηλίθιοι, αλλά η Λατινική Αμερική που απαλλάχθηκε από τους ξένους που της έπιναν το αίμα.
Ο ΚΑΙΡΟΣ δεν ΔΕΙΧΝΕΙ τι ακριβώς θέλουν οι νεοφιλελεύθεροι παντός χρώματος ηγέτες Ελλάδας-Ιρλανδίας-Ισπανίας-Πορτογαλίας; Θέλουν να σώσουν τη χώρα τους από την κρίση χρέους ή θέλουν να επανεκλεγούν. Τίποτα από τα δύο δεν καταφέρνουν. ΣΧΕΤΙΚΟ
ΜΑΞΙΜΟΥ: Συννεφιάζει και βρυχάται, αλλά ο φτυσμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: