29/8/12

ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ή ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...
...έμαθε στη Γερμανία ότι για τη μη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας υπέρ της γερμανικής φταίνε οι δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων και Ελλήνων υπαξιωματικών του καθεστώτος. Οπότε αν απαγορευθούν τέτοιες δηλώσεις, αυτομάτως δισεκατομμύρια ευρώ θα εισρεύσουν στην Ελλάδα.σαν ποταμός. Τα λεφτά έχουν ευαίσθητα αυτιά και δεν αντέχουν βουητά από δηλώσεις και δημοκρατίες.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
Η μαντάμ Μέρκελ παραπονέθηκε στους γιατρούς ότι μάτωσε η καρδιά της με τα μέτρα-βασανιστήρια στα οποία υπόκεινται οι φτωχοί Έλληνες  βλέποντας την ίδια στιγμή τους εύπορους Έλληνες να βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Προφανώς ξεχνά ότι τα μέτρα αυτά που της ματώνουν την καρδιά εκείνη τα επέβαλε και ήξερε από δική της πείρα ότι όσοι είχαν καταθέσεις στην Ελλάδα θα τις έβγαζαν έξω. Το ίδιο ακριβώς έκαναν και Γερμανοί σε ελβετικές τράπεζες. Δε θα προλάβει να μας τρελάνει η μαντάμ. Δεν θα προλάβουμε να γίνουμε όπως οι συμπατριώτες της οι Ανατολικογερμανοί. Μέχρι Βούλγαροι φτάνουμε να γίνουμε. παρακάτω δεν έχει γιατί οι Κίνα είναι μακριά..
ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΩΝΙΑ
Εισπράττουμε σε δραχμές και πληρώνουμε σε ευρώ. Όμως ακόμα κι αν επιστρέψουμε στη δραχμή, η Μέρκελ μας παραφυλάει στη γωνία.
Αλλά και να γλυτώσουμε από τη Μέρκελ τι θα πετύχουμε; (Αν δεν καραφλιάσουμε)
 
H MΕΡΚΕΛ ΜΙΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Όλοι να ζυγίζουν πολύ τα λόγια τους εναντίον της Ελλάδας, για να εισπράττουν το ακριβές ποσό και να μην τους κλέβουν οι αγορές που τα εκμεταλλεύονται.
ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Στη θέση του υπουργού ο Α. Παπανδρέου μας έφερε τους άσχετους, ο Σημίτης μας έφερε του καθηγητές, ο Κωστάκης Καραμανλής τους λαδωμένους, ο Γιωργάκης μας έφερε τους τραπεζίτες υπουργούς, η συνήθεια είχε πάντα του ευρωφονιάδες στη θέση του υπουργού, αλλά οι τωρινοί πάνε και για σκέτοι φονιάδες.
 
ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ… 
…πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.  
ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ…
…του αστικού ιστού της Αθήνας θα φιλοξενούνται πια όχι τσάτσοι, αλλά παράνομοι μετανάστες.
 
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Πόσα θα είναι τα 11,5 δισεκατομμύρια;
Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ…
…κόβει από την κυβέρνηση τα πιο σκληρά μέτρα. Η κυβερνητική επιλογή του χωράει σ’ ένα σύνθημα: «ΔΗΜΑΡ στη βία της εξουσίας».
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Επιτέλους το μέτρο που θα εξαφανίσει τη φοροδιαφυγή: καταργείται η εφορία.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ…
…την τελευταία (μέχρι στιγμής) ευκαιρία της να σωθεί. Ο ελληνικός λαός ευχαριστεί τον Θεό γι’ αυτό.
SOS ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος δημόσιος λειτουργός ασκεί το πιο έγκυρο κυβερνητικό έργο;
ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
Α. Ο δημοσιογράφος
Β. Ο εισαγγελέας;
Γ. Ο χρυσαυγίτης
Δ. Ο νεκροθάφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: