10/7/12

Υφυπουργέ, θυμήσου, παραιτήσου

Σήμερα δεν προβλέπεται καμία παραίτηση υπουργού ή υφυπουργού. Θα χρειαστούν 2-3 μέρες μέχρι να χωνέψουμε την παραίτηση Νικολόπουλου Εργασίας 24 ώρες μετά την ψήφο εμπίστοσύνης της Βουλής. Σοβαρή εμπιστοσύνη τους έχει το νομοθετικό σώμα. Θυμίζουμε το υπουργείο Εργασίας χρειάζεται επειδή κάποιοι κάνουν πως δουλεύουν και κάποιοι άλλοι μας δουλεύουν.

Η υφυπουργός Υγείας και Κουβέλη δήλωσε στο πρωινό της ΝΕΤ 10/7 ότι δεν έχει ακόμα αρμοδιότητες γι' αυτό είπε να βγει στα κανάλια να ενημερώσει για τα της υγείας. Καλά τα είπε η κυρία, αλλά γι' αυτό είναι αρμόδιοι οι υπεύθυνοι τύπου. Ελπίζουμε όταν αναλάβει καθήκοντα η κυρία υψυφπουργός να στέλνει κάναν τέτοιο στα κανάλια.


Και οι Φινλανδοί είναι πιο έξυπνοι από τους δικούς μας ηγέτες. Ξέρουν ότι μπορούν ν’ απειλούν και όχι ν’ απειλούνται με έξοδο από το Ευρώ. Τώρα λένε ότι σκέφτονται να φύγουν από την ευρωζώνη για να μην πληρώνουν χρέη άλλων. Οι δικοί μας δεν αξιώθηκαν να μάθουν ούτε το τραγούδι «Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλωνών».

Η Ελλάδα σημείωσε μια πρόοδο: εκεί που είχαμε τις πιο φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις, της Ευρώπης αποκτήσαμε τις πιο φιλογερμανικές. Ελπίζουμε να μην υπάρχουν ανώτερα

Και η Μενεγάκη ερωτά: «Πώς παίρνει τόσο υψηλό ποσοστό η Χρυσή Αυγή στους Αστυνομικούς αφού τους θεωρεί άχρηστους και αυτούς και την υπηρεσία τους; Μήπως επειδή οι Χρυσαυγίτες πλασάρονται στις γειτονιές ως σεκιουριτάδες και οι αστυνομικοί βρίσκουν ευκαιρία και τους δίνουν καλό ποσοστό μήπως έτσι αύριο-μεθαύριο λουφάρουν;»

Δεν έπρεπε να μπούμε στην Ευρωζώνη, δεν πρέπει να αποχωρήσουμε, ούτε να παραμείνουμε.

Μέτωπο Υγείας: Στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ θα υπάρχει και γιατρός για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ουράς μέσα στη ζέστη. Για την περίπτωση μετά από αυτά να μαθαίνει ο ασθενής ότι δεν υπάρχει καν το φάρμακο, έξω από τα φαρμακεία θα υπάρχει ασθενοφόρο. Έξω από όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου θα υπάρχει φαρμακείο του ΕΟΠΙΟΥ.

Ο Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ λαϊκής βάσης. Για τα λεφτά που λείπουν, μια απ’ τα γίδια. Από τους φτωχούς.

Σύνθημα για τοίχο: Μην τους κάνετε τη χάρη, Μην αυτοκτονείτε. Αυτοκτονήστε τους.

-Λέμε μόνο τα δικά μας ονόματα, ε λέμε τους άλλους συντελεστές μην ξεχάσουμε κάποιον και παρεξηγηθεί.
-Προτιμάς δηλαδή να παρεξηγηθούν όλοι;

Στην Ελλάδα η πουτάνα και η εφορία σε τιμωρούν άμα είσαι εντάξει μαζί τους.

Γεια σας, η ώρα είναι 8 και παρά τέταρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: