17/6/12

Όλοι παλεύουν να βγουν αντιπολίτευση, λίγοι θα τα καταφέρουν

Από αύριο όλοι πρωθυπουργοί θα είναι..
ΤΣΙΠΡΑΣ: Αν σχηματίσουμε εμείς κυβέρνηση θα πληρώσουμε την τρόικα με το ίδιο νόμισμα. Tο ευρώ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι Έλληνες ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε σπαστά γερμανικά.
ΥΓΕΙΑ
Αν βγει πρώτος ο Σαμαράς η Μέρκελ θα χαρεί. Αν βγει πρώτος ο Τσίπρας η Μέρκελ θα πάθει εγκεφαλικό. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
Αν είναι πατριωτική η ψήφος στους γερμανόφιλους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άλλους Μνημονιάρηδες. τότε ο Βενιζέλος είναι χορεύτρια στον πάγο.
ΣΤΗ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το μνημόνιο (μάς) πέθανε.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Στις εκλογές του Μαΐου πρώτη ήταν η Αποχή με 24,9%, δεύτερος ο ΦΠΑ 23% και τρίτη η Ανεργία με 22,6%. Ακολουθούσαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Η Ανεργία τον Ιούνιο ανεβάζει τα ποσοστά της με το ζόρι όμως ίσως ξεπεράσει την Αποχή και καταλάβει όχι την πρώτη, αλλά την τέταρτη θέση.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ
Τσίπρα και ξερό Κουβέλη.
ΕΡΩΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΣΑΜΑΡΑΣ: Αν είναι να κολαστώ (τρις) / θέλω μόνο τη Μέρκελ.
ΜΕΡΚΕΛ: Αν είναι για κολατσό (τρις) / θέλω τον Βενιζέλο.
(Παίζουν ρόλο τα μεγέθη)
ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ
ΣΥΡΙΖΑ κι έληξες
ΓΙΟΡΤΕΣ
Εκλογές τις Απόκριες, Κυβέρνηση την Καθαρή Δευτέρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη δεν είχε δίπλα του ορατό τον Ψωμιάδη. Είπε ότι αυτές οι εκλογές δεν είναι για τον Σαμαρά, δεν είναι για την παράταξη, δεν είναι για κανέναν τους, είναι για την πατρίδα. Δηλαδή οι προηγούμενες εκλογές για ποιον ήταν;
ΕΥΡΩΠΗ
«Θεωρώ ότι αποτελεί σκάνδαλο το ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο δεν μετέβη ούτε μία φορά στην Ελλάδα (μετά την έναρξη της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη)», είπε ο επικεφαλής της ομάδας των σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Αυστριακός Χάνες Σβόμποντα. Ο Μπαρόζο σκέφτεται ν’ απαντήσει κάπως έτσι: «Είναι πολύ επικίνδυνο τέτοιες μέρες να επισκέπτεσαι την Ελλάδα. Κινδυνεύεις εκεί που περπατάς να σου έρθουν στο κεφάλι Έλληνες που πηδάνε από τα μπαλκόνια.
ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου όταν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι ο εισαγγελέας Πεπόνης είναι σκληρό καρύδι. Πράγματι, τι να κάνει όποιος έχει το μαχαίρι κι έχει και το καρύδι. Ο εκλεγμένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Καρύδης δεν έκανε δήλωση.
ΕΙΠΑΜΕ
Σήμερα αντιμάχονται στήθος με ήθος τα Κουμμούνια και τα Μνημούνια
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
Στις εκλογές συμμετέχει και το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
ΕΛΛΑΔΑ
Θα βγάλω αριστερή κυβέρνηση και θα δώσω στη Μέρκελ και τη λοιπή παρέα 100 μέρες περιθώριο να με πείσουν ότι αξίζει ν’ ασχολούμαι μαζί τους.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ο αυριανός αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Γ. Παπανδρέου δηλώνει: «Νιώθω πικρία που δεν μπόρεσα να αλλάξω εκ βόθρων την Ελλάδα». Στα Μεσόγεια δεν υπάρχει αποχετευτικό σύστημα και 200.000 βόθροι γεμίζουν συνεχώς και αδειάζουν. Μετά όμως ξαναγεμίζουν. Ευτυχώς πιο μετά ξανα-αδειάζουν και παραπιό μετά δυστυχώς ξανα…..
ΨΥΧΩ
Γιατρέ μου, ψήφισα ΠΑΣΟΚ για να έχουμε πρωθυπουργό Σαμαρά επειδή και ΝΔ να ψήφιζα πάλι Σαμαρά πρωθυπουργό θα έβγαζα.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
Έλα, αγάπη μου, στο χωριό μου είμαι, ήρθα να ψηφίσω, θα γυρίσω μετά τις επόμενες εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: