12/6/12

Χανιά και Ημαθία ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία

Κάποιος κ. Χανιάς πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που προσχώρησε εσχάτως στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκε λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου κατάφερε κι έγινε μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής, είναι επικίνδυνο κόμμα. (Μάλλον εννοεί σχηματισμός) Με αυτόν τον κύριο συμφωνεί πάντως ο λαός της Κορινθίας και ως υποψήφιο των εκλογών Μαΐου τον έβγαλε προτελευταίο. Αν είχε εκλεγεί αυτός βουλευτής ποιος ξέρει τι θα θυμόταν!...

Ο Νίκος Χανιάς ομολογεί σε επιστολή του προς τον γραμματέα του Συνασπισμού ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, καθώς, όπως γράφει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβεί το ίδιο με το αν εκείνος εκλεγεί βουλευτής στην Κορινθία: «…θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!»

Πράγματι, διότι όπως ακόμα έγραψε, «Αν κυβερνήσουμε έστω και μια ώρα θα καταστρέψουμε την Ελλάδα». Προσπάθησε λοιπόν ως υποψήφιος να καταστρέψει την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε, τα μάζεψε κι έφυγε. Θυμίζουμε είναι συνταξιούχος πυροσβέστης, πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.

Συμφωνούμε με τον κ. Χανιά για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. μας έπεισε η πραγματικότητα: η Ελλάδα χρειάζεται ανθρωπιστική βοήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άσυλο, κατά το «Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα.»

Κάποιοι σίγουρα θα λένε ότι το «Χανιάς» δημιουργεί κακούς συνειρμούς. Σωστό αυτό, διότι «Χανιάς-Χάνος-Χάνει». Άλλοι ίσως σκεφτούν ότι ο Χανιάς θα είχε καλύτερη εκλογική τύχη στα Χανιά. Λάθος αυτό γιατί κανένας δεν εκλέγεται με βάση το επίθετο καταγωγής που έχει ως επώνυμο. Π.χ. κανένας Κρητικός δεν εξελέγη στην Κρήτη και ο Αθηναίος Φλωρίνης δεν εξελέγη ποτέ ούτε στην Αθήνα ούτε στη Φλώρινα, αλλά στη Χαλκιδική.

Τελευταία είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιος φίρμα με δημοσιότητα 48 ωρών. Φροντίζει γι' αυτό η αγωνία της πρώτης θέσης.

Η ΝΔ βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν δέχτηκε τον μίστερ Υφικράτη. Ο Σαμαράς δηλώνει: «Το κάνανε σκόπιμα για να μας εμποδίσουν να τους κριτικάρουμε, αλλά εμείς δεν ψαρώνουμε. Τους βρίζουμε σαν να τον είχαν δεχτεί. Δεν ξεχνάμε ότι αυτός ο κύριος εκτός των άλλων κακών που έκανε στην πατρίδα μας, παγίδευσε και τον προσωπικό μου σύμβουλο Φαήλο Κρανιδιώτη και τον φιλοξένησε στο διαδικτυακό του τηλεοπτικό κανάλι. Μας τάραξε τόσο πολύ που πάθαμε μια ψυχολογία, γι' αυτό θυμόμαστε ως τηλεφιλοξενούμενο του Υφικράτη μόνο τον Λαφαζάνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: