7/6/12

Ο Ραχόι κι ο Βλαχόι κάνουνε το γκαουμπόη.

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν κι αυτό. Και θα συνεχίζεται όσο τους ψηφίζετε. «Πρώτη με χτύπησε η Κανέλλη και αμύνθηκα και γι’ αυτό θα μηνυθεί», λέει ο Κασιδιάρης και όπως φαίνεται θα της κλάσει τ' αρχίδια. Η δημοκρατία στην Ελλάδα μπορεί και χωρίς νεοναζιστές. Όπου τους βρίσκετε μη φοβάστε να τους σπάτε στο ξύλο. Τους αρέσει
Ραχόι είναι κάτι δεξιό που μέχρι την ώρα που γράφαμε αυτό ήταν ακόμα ολίγων μηνών πρωθυπουργός της Ισπανίας. Από την ώρα που βγήκε έκανε όλα τα χατίρια στη Μέρκελ και αφού κατάφερε να φέρει τη χώρα του σε μαύρο χάλι της ζητάει βοήθεια. Η Μαντάμ, φυσικά σφυράει αμέριμνα. Βλαχόι είναι η ελληνική έκδοση του Ραχόι για να δείχνει ότι υπάρχουν και χειρότερα. Τον λέμε και Αντωνάκη.  

-Ο Ραχόι είναι το δεξί χέρι της Μέρκελ στην Ισπανία. Το άλλο χέρι της είναι ο Σαμαράς στην Ελλάδα.
-Το αριστερό της χέρι;
-Όχι... κι αυτό δεξί είναι.

-Τι πρόγραμμα έχει ο Βενιζέλος;
-Το τρίτο μνημόνιο για το σοσιαλισμό.
-Το μακρύτερο;
  
Και τώρα μια ερώτηση που εμπεριέχει και την απάντηση: Τόση αντιπολίτευση που έκανε μέχρι στιγμής ο Σαμαράς στον εφιάλτη του, την αριστερή κυβέρνηση, γιατί δεν την έκανε ποτέ στο συνεταιράκι του το ΠΑΣΟΚ;

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ απέδειξαν ότι για να μπούμε σε περιπέτειες δεν είναι ανάγκη να φύγουμε από το ευρώ. Όλα μας φύγανε από την ώρα που μπήκαμε. Απέδειξαν ότι δεν χρειάζεται να έχουμε αριστερή κυβέρνηση για να μας χλευάζουν, να μας κλέβουν ή να μας προσβάλλουν στο διεθνή χώρο και ότι όποιος και να τους διαδεχτεί δεν θα είναι χειρότερός τους.

Το «Οτιδήποτε εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» έχει μέχρι στιγμής 50% επιτυχία.

Αντωνάκη, φυλάξου από τον ερχομό της κωλοκαθίστρας Ντόρας, γιατί όπως λέει ο φιλόσοφος της οδού ονείρων, «Ο έρωτας έχει κοντά ποδάρια». (Αυτό λέγεται και για το ψέμα, αλλά και ο έρωτας είναι ψέμα, το ξέρεις κι εσύ, το ξέρει και η Άννα Βίσση)

Και να βγει πρώτη η ΝΔ δεν θα πάρει τις 50 έδρες μπόνους επειδή για τον Άρειο Πάγο δεν είναι ενιαίο κόμμα, αλλά συνασπισμός. Πράγματι, ο Αντωνάκης κατεβαίνει στις εκλογές μαζί με την Παναγία και το Άγιο Πνεύμα.

Αν το facebook βγει από την webζώνη θα καταρρεύσει ολόκληρο το διαδίκτυο.

Νέα εθνική ταινία: «ΣΥΡΙΖωμένη γενιά». Μετανάστες, καμένες συντάξεις και άνεργα νιάτα από χαμένους έρωτες σε χαμένες παρτίδες τάβλι. «ΣΥΡΙΖωμένη γενιά». Επειδή το χρέος φέρνει πόνο.

Τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου κηρύχθηκαν είδος προς εξαφάνισιν, αλλά όχι προστατευόμενο είδος..

Αντεπίθεση ή εξαθλίωση είναι το δίλημμα της κυρίας Αλέκας. Αν δεν μπει σε αριστερή κυβέρνηση τότε έχει και τα δύο, γιατί όταν παίζεις χωρίς άμυνα. Όσο περισσότερες αντεπιθέσεις κάνει τόσα περισσότερα γκολ θα δεχτείς.

200.000 βόθροι ρυπαίνουν την Ανατολική Αττική με σκατά ευωδιαστά; Όχι, διότι λέγω, μπορεί να μην τρώνε ό,τι κι ό,τι, αλλά χέζουν ό,τι κι ό,τι. Ή «όσο ακριβό και να είναι το φαγητό, τα σκατά την ίδια τιμή έχουν παντού».

Και η κοινωνία απαιτεί: Ανακούφιση άνευ φόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: