12/4/12

ΠΑΡΑΕΚΛΟΓΕΣ

Μέχρι τώρα τις εκλογές τις ξέραμε ως «Δούναι και λαβείν». Τώρα έγιναν «Πού ’ναι το λαβείν;»

Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις είναι πλέον απειλές. Ο Σαμαράς, ας πούμε, μας υπόσχεται ότι αν τη Δευτέρα των εκλογών δεν είναι αυτός πρωθυπουργός θα μας τρέχει από κάλπη σε κάλπη μέχρι να βγει.

Το δώρο του Πάσχα το πήραν οι κουρείς των ομολόγων.

«Η Ελλάς θα τα καταφέρει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Δεν καταλάβαμε αν έλεγε «Ελλάς» ή «ΕΛΑΣ» και κατανοούμε πλήρως γιατί δεν είπε το ίδιο και για τον εαυτό του.

Εντάξει, ο Καμμένος έχει έναν Αντώνη Σαμαρά υποψήφιο βουλευτή (Θεσσαλονίκη) ο Σαμαράς όμως έχει πολλούς καμένους. Και μετά τις εκλογές θα έχει περισσότερους.

Νέο θαύμα: «Είδα το φως (της δημοσιότητάς) μου. Άρα θα κατέβω κι εγώ για βουλευτής.»

Ένα από τα παράξενα αυτών των εκλογών είναι ότι θέτουν υποψηφιότητα όλοι. Από τη Βάνα Μπάρμπα στην Κορώνη μέχρι τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τσάμπα υποψήφιο.

Ο Βορίδης μας χορεύει στο ταξί.

Υπερβαίνει το 60% ανανέωση των ψηφοδελτίων που «φτιάχνει» ο Βενιζέλος, αλλά εντελώς συμπτωματικά (;) ακούγαμε εδώ και καιρό ότι έτσι κι αλλιώς Το 60% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν προβλεπόταν να επανεκλεγούν. Η ανανέωση ξεκίνησε από όσους παλιού δεν κατεβαίνουν επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα επανεκλεγούν, όπως Μ. Παπαϊωάννου, Κ. Γείτονας ή θα βγουν με το ζόρι όπως Θ. Πάγκαλος …)

Ελπίζουμε οι νεοφώτιστοι πολιτικοί να οργανωθούν μπας και γίνει μετά τις εκλογές μια ληστεία της προκοπής.

Κανείς δεν κονομάει με το ΠΡΟΠΟ γιατί στον ΟΠΑΠ δεν γίνεται ληστεία της ΠΡΟΠΟπής, αλλά των ΙντραΛΟΤ-Ο/ΦΑΓΩΝ..

Η Ντόρα Μπακογιάννη με τη ΔηΣυ θα κατέβει υποψήφια πρώτα στην Α’ Αθηνών ως παραιτηθείσα Δήμαρχος. Υποψηφιότητα σε δεύτερη περιφέρεια όπως δικαιούται αφού είναι αρχηγός κόμματος επέλεξε να βάλει και στη Β’ Αθηνών, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ όμως, καλού-κακού, για να είναι σίγουρη ότι θα επανεκλεγεί.

Στη Δημοκρατική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη προσχωρεί το Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα του Γεράσιμου Αρσένη.

Παρακινδυνευμένη προεκλογική υπόσχεση: "Καλό Πάσχα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: