4/4/12

Πετρέλαιο Έγκαψης

Με τροπολογική κατάργηση φοροελαφρύνσεων αυξάνει κατά 40 λεπτά η τιμή λίτρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό οδηγεί στην κατάργηση του όρου «πετρέλαιο κίνησης», αφού εκτός των άλλων περιορίζεται η κίνησή του στην αγορά.

Χωρίς ρατσιστικές διακρίσεις, όλα λέγονται πια «πετρέλαιο» και κυκλοφορούν με το ίδιο χρώμα: το μαύρο κι άραχλο. Οι καταναλωτές ευχαριστούν το Θεό που αυτή η δραματική αύξηση στην τιμή του πετρελαίου έρχεται τώρα που είναι κλειστά τα καλοριφέρ, γιατί αν ερχόταν το χειμώνα θα είχαμε καρδιακά επεισόδια. «Πάνω απ’ όλα υγεία» μήνυσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουρτουριζόντων Ελλάδος.

Επειδή κάποιοι επιτήδειοι κάνουν μετατροπές στους καυστήρες να καίνε αμόλυβδη καθιερώνεται ειδικός φόρος έτσι έχουμε: Αμόλυβδη βενζίνη κίνησης και αμόλυβδη βενζίνη θέρμανσης. Οι βόμβες μολότοφ τροφοδοτούνται με αμόλυβδη κίνησης. Θα διώκονται όσοι κυκλοφορούν μολότοφ με αμόλυβδη θέρμανσης. 

«Ανεβαίνει κι η θερμοκρασία επικίνδυνα, μέρες που ’ναι..», είπε ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών. (Το όνομά του στη διάθεσή μας) «Στόχος μας η πάταξη της φοροδιαφυγής…» συνέχισε ο φερόμενος, «…δεν αυξάνουμε την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για τα νέα φορολογικά έσοδα. Αυτά δεν χρειάζεται να γίνουν στόχος. Με τις φορολογικές ανατιμήσεις έρχονται μόνα τους -και καλά να πάθουν- στο στόμα του λύκου.»

Καύσιμα χωρίς μεσάζοντες θα διατίθενται από Κυριακή στο λιμάνι της Τζέντας. Παραγγελίες στις νυχτερινές τηλεπωλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: