17/4/12

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟ-ΧΕΣΕΙΣ

Οι κυβερνητικοί άρχισαν να υπόσχονται το μόνο που τους έμεινε: κέρδη από το ΛΟΤΟ το Τζόκερ και το Στοίχημα. «Θα διευκολύνουμε τα παιχνίδια αυτά ώστε όλο και περισσότεροι να κερδίζουν». (Τα χρήματα που χάνουν οι υπόλοιποι)

Το Τζόκερ φερ' ειπείν στο επόμενο τζακ-ποτ γι’ άλλη μια φορά θα θέσει ένα αισιόδοξο ερώτημα που θα ταλανίζει το πανελλήνιο. «Πώς ξοδεύεις τόσα εκ. €»;

Παλιά λέγαμε, «Συγνώμη, κύριε, έχετε να μου χαλάσετε ένα 500ρικο;» Τότε η απάντηση ήταν απλή: «Να στο χαλάσω; Μωρ’ δώσ’ το μου εσύ το 500ρικο και βλέπεις για πότε στο κάνω κέρματα για ροδέλες.»

Τώρα όμως τα εκατομμύρια που θα κερδίσεις από τον τζόγο είναι τεράστιο ποσό, πώς θα το χαλάσεις σε σπίτια και αυτοκίνητα; Καλύτερα να το κάνεις κεφάλαιο για να σου αβγατίζει τα λεφτά. Ρώτα τον Κώστα Μητσοτάκη που κατάφερε να μετατρέψει σε κεφάλαιο (πολιτικό) ακόμα και τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Οι μισθοί δεν θα πέσουν άλλο, απλώς θα συντομευτούν. Δεν θα τελειώνουν πια στις 15, αλλά στις 10 του μηνός.

Δεν θα καταργηθούν συντάξεις, απλώς θα σημειώνονται θάνατοι συντάξεων πριν πεθάνουν οι συνταξιούχοι που τις παίρνουν.

Καμία σύνταξη θανόντος δεν θα πηγαίνει στους ζώντες συγγενείς του. Θα πηγαίνει υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τη σημερινή δεινή κατάσταση της χώρας μας. Για παράδειγμα, συνταξιούχε, εσύ φταις για το συνταξιοδοτικό χάλι της χώρας μας. Ήταν ανάγκη να γεράσεις; Δε μπορούσε να σε πατήσει κάνα αυτοκίνητο στα 64 σου;

Ελληνίδες, Έλληνες μαφιόζοι, συμμορίτες και λαθρέμποροι, γνωρίζουμε ότι υπάρχετε και ζείτε ανάμεσά μας. Γιατί να ξεπλένουν τα βρώμικα χρήματά σας βρώμικοι τύποι που μετά εκπατρίζουν το ποσοστό τους και τα δικά σας πλυμένα; Υποκοσμίτισσες, υποκοσμίτες, επαναπατρίστε τα κεφάλαιά σας και δεν τρέχει τίποτα. Μετά θα σας ξεπλένει το κράτος και τα υπόλοιπα με καλύτερους όρους από εκείνους που απαιτούν οι γνωστοί ακατονόμαστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: