27/1/12

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο GAP στην Κόστα Ρίκα

Έχει υπόλοιπο αδείας;

Ο GAP μετά την Κόστα Ρίκα θα συνεχίσει την περιοδεία του με σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Ανταρκτική. Θέμα, «Η υπερθέρμανση του πλανήτη Ερμή». Επόμενη σύνοδος στο Ντουμπάι για την φτώχεια στη Γη και στον Ουρανό. Κάποιοι σοσιαλιστές από χώρες της Ανατολικής Αμερικής καταγγέλλουν ότι ο GAP τα κάνει όλα αυτά στο πλαίσιο μιας περιοδείας για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Διεθνούς αυτής ιστορικής φάρσας.

Τέρμα τα διλήμματα. Το «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» έγινε «και Μνημόνιο και χρεοκοπία». Το «Ευρώ ή Δραχμή» έγινε, «Ούτε Ευρώ ούτε Δραχμή, δεν έχουμε στις τσέπες μας». Το «Λεφτά υπάρχουνε» αποδείχτηκε ότι ήταν παρεξηγημένο δίλημμα, κακής χρήσης των ελληνικών από τη μεριά του GAP που έλεγε, «Λεφτά ή Πάρχουνε». Πάρχουνε είναι το γνωστό καταστροφικό σύνδρομο που παρουσιάστηκε σε οικονομίες χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Τελικά δεν κινδυνεύει με κατάσχεση για χρέη το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, διότι δεν έχουν κάτι να κατασχέσουν. Τα βρήκαν όλα ήδη καταχεσμένα.
 50 δισ. σε ομόλογα έχουν οι ελληνικές τράπεζες και τ’ ασφαλιστικά ταμεία. Όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν μόνο 40 δισ. Συμπέρασμα: Το κούρεμα συμφέρει μόνο τον κουρέα. 
Κάποιοι αθλητικατζήδες λένε πως υποστηρίζουν τον Μαρινάκη επειδή είναι ο μόνος που επενδύει στο ποδόσφαιρο. Ναι; Τι ακριβώς προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο όποιος αγοράζει σωρηδόν ξένους παίκτες;

-Γεια σου, Μήτσο, τι κάνεις;
-Τον Βούλγαρο.
-Εγώ με αυτά που βλέπω να συμβαίνουν την Ελλάδα έγινα Τούρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου