24/1/12

Διάβασε το Μνημόνιο, Διάολε!

 
Θεωρώ ανάξιο πολιτικό τον Χρυσοχοΐδη, όχι μόνο επειδή δεν διάβασε το μνημόνιο που μετά ψήφισε, ούτε μόνο επειδή κατά πάσα πιθανότητα και να το διάβαζε πάλι θα το ψήφιζε, συμφωνούσε δε συμφωνούσε, καταλάβαινε τι διάβασε ή δεν καταλάβαινε. Ό,τι επίπτωση και να είχε η θετική ψήφος του θα την έδινε, γιατί στόχευε στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και δεν είχε σκοπό να καταψηφίσει τίποτα μη φάει καμιά διαγραφή.
 
Θεωρώ ανάξιο πολιτικό τον Χρυσοχοΐδη και επειδή δεν ήταν ικανός να καταλάβει τότε ότι αν τον διέγραφαν θα είχε αργότερα πλεονέκτημα ως αντάρτης να πάρει το ΠΑΣΟΚ ή και μόνο την εξουσία με άλλο κόμμα. Δεν τον θεωρώ άξιο πολιτικό τον Χρυσοχοΐδη μόνο επειδή αποκάλυψε ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο που υπερψήφιζε. Ούτε μόνο επειδή προσπάθησε να τα ρίξει σε κάποιους που ήταν αρμόδιοι για τις διαπραγματεύσεις μέχρι τη συγκρότησή του Μνημονίου. Όχι μόνο επειδή για το ότι δεν το διάβασε θεώρησε ως επαρκή δικαιολογία τις άλλες υποχρεώσεις που είχε τότε.
Ο κύριος λόγος που δεν θέλω αυτό το πολιτικό άτομο επικεφαλής κυβερνητικού κόμματος είναι ότι δεν κατάφερε να τα ρίξει στο σύστημα που ο ίδιος θέλει (όπως ισχυρίζεται) ν’ αλλάξει. 
Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι πολιτικός προϊστάμενος σε υπουργείο με μοναδικό αναπτυξιακό αντικείμενο ουσιαστικά το ΕΣΠΑ κάτι που αποτελεί το μόνο που δεν κατάφερε να βάλει μπρος. Από δω και μπρος φοβόμαστε ότι μας θεωρεί όλους τόσο ηλίθιους που θα βγει μια ωραία πρωία να δικαιολογηθεί και γι’ αυτό λέγοντας ότι δεν κατάφερε τίποτα με το ΕΣΠΑ επειδή δεν το διάβασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου