2/1/12

Μετά το Δήμο Ζαχάρως και ο Πάνος Καμένος έκανε μήνυση στον Γιλμάζ

Άλλος καμένος κι αυτός.
Αν είχα λεφτά θα αγόραζα φάρμακα, αλλά είναι κλειστά τα φαρμακεία.

Η Δανία ανέλαβε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακολουθεί η Δανεία. Βέβαια το όνομα αυτής της χώρας είναι Δανιμαρκία, αλλά το αποφεύγουμε για να μη μας θυμίζει ότι είναι δορυφόρος της Γερμανίας που σκέφτεται να επιβάλει ως νέο ευρωπαϊκό νόμισμα το Δανειμάρκο. (Από το δάνειο και το Μάρκο)

Τον μπέρδεψε με αγριογούρουνο και τον σκότωσε το φίλο του. Καλά, με αγριογούρουνο; Θα πεις και με τον Μπραντ Πιτ να τον μπέρδευε, άπαξ και τον σκότωσε τι να την κάνει την εκτίμηση ο μακαρίτης;

Ωραία, το 2012 θα είναι καλύτερο από το 2011. Ναι; Και τι έγινε; Αν δεν αποδειχτεί καλύτερο από το 2004 δε γίνεται τίποτα.

Ο Νίκος Παπανδρέου δεν επιτρέπει στον Γιωργάκη να φύγει από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τους και στο Νίνη να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Όσο πετύχει το ένα θα πετύχει και το άλλο. Πάντως ο Γιωργάκης δεν προβλέπεται να γίνει πρόεδρος της Πάρμα.

-Ο Παπούλιας είπε ότι γίνεται πόλεμος στον Παπαδήμο.
-Από το Play Station;

Η Άγκελα Μέρκελ απέλυσε τον Μπερλουσκόνι επειδή ο ηλίθιος δεν έκανε κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο υπέρ της.

Ο επενδυτής της ΑΕΚ σίγουρα είναι εφοπλιστής, γιατί μόνο αυτοί αγοράζουν ναυάγια.

Νέα κυβερνητική απόφαση. Θεσμοθετείται ο οικονομικός νηογνώμονας για να έχουμε ελεύθερα κι άλλα ναυάγια στην αγορά, αφού αποδεικνύονται προσοδοφόρα για προσέλκυση ξένων κεφαλαίων.

Οι πλούσιοι δεν πληρώνουν φόρους επειδή η σωτηρία της οικονομίας μας είναι εθελοντική. Εμάς τους υπόλοιπους οι κυβερνήσεις μας διέταξαν να είμαστε εθελοντές.

Η εποχή των τρελών αγελάδων μας προειδοποιούσε, αλλά δεν προσέξαμε ότι ήταν και ισχνές.

Να πούμε κι ένα θετικό που φέρνει η κρίση: Την ανεργία. Για να μεγαλώσει καλά το παιδί χρειάζεται και τη μαμά και το μπαμπά στο σπίτι.

-Λεφτά δεν είχε ο Διάολος χρέωνε τα παιδιά του.
-Κι ο Διάολος φοβέρα θέλει.

«Η Δραχμή θα μας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα». Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά μ’ αρέσει.

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου πρόωρες εκλογές στη Βόρεια Κορέα, όμως αν τελικά γίνουν θα είναι όψιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου