23/1/12

Τα πλοία πεθαίνουν στα ελλειμμάνια

Όπως καταλάβαμε οι μόνοι που δεν γνώριζαν ότι ο ο Καραμπέρης ήταν Νονός της νύχτας και της μέρας ήταν ο Βελόπουλος και ο Κατραμτζαφέρης. Αφού δεν ήξεραν αυτό μάλλον είναι άχρηστοι και δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Πάντως τρώγανε με τη μαφία της Θεσσαλονίκης.
Λόγω μεγάλης επιτυχίας συνεχίζουμε τις εμφανίσεις μας. Σε λίγο και Μνημόνιο 3».

Ο Βενιζέλος μας διαβεβαίωσε ότι του χρόνου θα αναδημοσιευθεί η λίστα των μεγαλοοφειλετών φοροφυγάδων για να δούμε πόσα θα χρωστάνε τότε.

Γιατί μαζεύτηκαν τόσα ασθενοφόρα έξω από το σπίτι του Βενιζέλου; Επειδή δεν χωράει σε ένα;

Ο Σαμαράς υποσχέθηκε ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει νόμο για μειώσεις μισθών. Και; Ας το υπόσχονταν σε περίπτωση που η ψήφος τους ήταν απαραίτητη για τη συμπλήρωση πλειοψηφίας.

Ο Λοβέρδος απείλησε προφανώς τους οικονομικούς εισαγγελείς ότι αν στείλουν τον GAP στο δικαστήριο για το ξεχείλωμα του ελλείμματος το 2009 θα γίνει μακελειό. (Μακελάρηδες κ.λπ.) Αν θέλει ο Λοβέρδος τον GAP ας συνεχίσει να τον τρώει στη μάπα, αλλά ας μας λυπηθεί, μην τον τρώμε και όλοι εμείς. Εκτός αν το είπε αυτό όχι για να κρατήσει το Γιωργάκη στη θέση του, αλλά για να εξασφαλίσει την ψήφο του Ρέππα που θα είναι σε λίγο ο μόνος Γιωργακικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: