11/1/12

Γερμανικά βρ/ομόλογα

Δεν πληρώνω τα φάρμακα από την τσέπη μου, τα πληρώνω από πέρσι που είμαι ανασφάλιστος.

Την ώρα που οι Έλληνες φοβούνται μέχρι και να ζητήσουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς της εφορία από κάποιους υψηλά ιστάμενους ή φίλους υψηλά ιστάμενων, οι Τούρκοι συλλάβανε τον πρώην αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων δε μπα να φοβούνται τους κεμαλικούς στρατηγούς. Ποιοι είναι πιο μάγκες; Εμείς ή μόνο το ένδοξο παρελθόν μας; (Που το δώσαμε να μας το φυλάει ποιος; ο εξαρχής δουλικός της Τρόικας ο Κατραμτζαφέρης)

Το εργασιακό κόστος σαφώς αποτελεί παράγοντα ανταγωνιστικότητας, αλλά 17ος στη σειρά. Προηγούνται φοροδιαφυγή, διαφθορά, γραφειοκρατία, τεχνολογία, φορολογικό σύστημα, βελτίωση των υποδομών, επίπεδα παραγωγικότητας, την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών… Θέλετε κι άλλα;

Για τ’ αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο GAP δήλωσε: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ρεύμα γιατί το ακρίβυνε η ΔΕΗ.

-Τι ληγμένα πίνεις, ρε;
-Ομόλογα.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, ομάδα πολιτών ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο το λόγο που η επίσημη εκκλησία δεν κάνει κάτι για να βοηθήσει τον κόσμο. Ο Ιερώνυμος απάντησε ότι αυτή η απαίτηση είναι φυσιολογική επειδή ο κόσμος περνάει δύσκολες μέρες. Ξέχασε να πει ότι είναι δικαιολογημένη και επειδή η επίσημη εκκλησία δεν βάζει το χέρι στην τσέπη αν και πρόκειται για μία από τις πλουσιότερες εκκλησίες του πλανήτη.

Η ΑΕΚ τα έχει όλα, εκτός από χρήματα, υποψήφιο αγοραστή, προπονητή και όρεξη να παίξουν οι παίκτες. Η ΠΑΕ Καλαμάτα σκέφτεται την πρόταση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα πρώτης Εθνικής της Μάλτας.

Η Λούκα Κατσέλη σκέφτεται να χάσει μερικές δεκάδες κιλά ώστε να μπορεί να λάβει μέρος στην κούρσα διαδοχής του Γιωργάκη, διαδικασία που θα είναι κούρσα παρατεταμένης ταχύτητας και αντοχής μετ’ εμποδίων. Δε θα λείψουν και τα άλματα και οι ρίψεις σφαίρας, σφύρας, ακοντίου και άλλων αντικειμένων.

Αλέκα, αφού ακόμα δεν κυβερνούν οι εργαζόμενοι, γιατί οι κυβερνώντες λένε ότι από αυτούς εξαρτάται η μοίρα της κάθε φορά επόμενης δόσης; Δηλαδή από την κυβέρνηση που έχει και την εξουσία, όση ασκεί, τι εξαρτάται;

Το ΜΕΓΚΑ μοιάζει με τη ΝΔ γιατί κι αυτό συμμετέχει στην κυβέρνηση και ως ΜΜΕ δεν αφήνει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέχρι στιγμής μαλακία της χρονιάς είναι αυτή του Ψυχάρη, που δε σεβάστηκε την πολιτική κληρονομιά του Λαμπράκη και μπήκε μεν από την πίσω πόρτα στου Μαξίμου, αλλά μπήκε και μάλιστα πανηγυρικά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών.

Όλοι οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν την διαρχία και προτείνουν τριαρχία επειδή, «Στις επόμενες εκλογές θα πάρουμε τα τρία μας».

Οι 49 κυβερνητικοί του Παπαδήμιου δεν είναι αιθεροβάμονες είναι αιθεροβαμμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν Γερμανούς επενδυτές που θα μας έρθουν με φραγκοδίφραγκα ν’ αγοράσουν την ψυχή μας.

Οι κυβερνητικοί σοφοί σκέφτηκαν ότι για την πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων πρέπει να ελέγχουν τα βενζινάδικα. Μη γελάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου