28/1/12

Λουτρόικα

Η επιστολή της τρόικας έρχεται γιατί πιαστήκαμε αδιάβαστοι και δεν γράψαμε τίποτα καλό στο διαγώνισμα με θέμα: «Τι τηρήσατε από Μνημόνιο 1 και Μεσοπρόθεσμο;». Λευκή κόλλα πάλι στο πλαίσιο της ταινίας «Ο πόλεμος των άσπρων».

Ανεβαίνει κι άλλο η ΔημΑρ. Δημοσκοπικά είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Εναλλακτικό νέο όνομα: «Ανώνυμοι ΠΑΣΟλΚολικοί».

Από την άλλη μεριά η ΠΑΣΟΚμωμωδία συνεχίζεται με την υποψηφιότητα; Παπουτσή για την προεδρία του κόμματος.

Ο Οργανισμός Αποξήρανσης της Κωπαΐδας δεν θα κλείσει γιατί οι τοπικοί βουλευτές δηλώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να ξαναγίνει η λίμνη και να την πάρει η Μονή Βατοπαιδίου. Νέο όνομα: «Οργανισμός Απογήρανσης στα Κωπαΐδια». (…και τα ίδια μας πρήξατε τα φρύδια)

Ελληνικό μισθολογικό δαιμόνιο: Δεν κόβονται 13ος και 14ος μισθός, γιατί θεωρούνται απαραίτητοι, αφού κόβονται ο 4ος μισθός Απριλίου, (τότε τη βγάζεις με τον μισό 14ο, δώρο Πάσχα) κόβεται κι ο 8ος μισθός Αυγούστου, για τότε σ' εξυπηρετεί ο δεύτερος μισός 14ος μισθός. Κόβεται και ο 1ος μισθός, οπότε ο εργαζόμενος βγάζει τον Ιανουάριο με τον 13ο μισθό, το δώρο των εορτών.

Σημάδια αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία παρατηρούνται στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο.

Στην επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ δεν θα κληθεί ο πρεσβευτής της Κόστα Ρίκα. θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως ο ΓΑΠ.

Αδιαπραγμάτευτο για την κυβέρνηση το 8ωρο εργασίας την εβδομάδα.

Αφού οι μυξοπαρθένες της κυβέρνησης έχουν κάθε δικαίωμα (ακόμα και ηθικό) να κόψουν την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία γιατί δεν το κάνουν;

Το ΚΚΕ δεν θέλει ενότητα της αριστεράς γιατί θεωρεί κακό για τους εργαζόμενους αριστερή κυβέρνηση με τη συμμετοχή του κόμματος της κ. Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου