23/1/12

ΤαΠί Ες Άι και ψύχραιμοι

-Τοκ-τοκ.
-Χου ιζ;
-Άι.
-Άι χου;
-Πι Ες Άι.
-Ποιοι Εσάι;
-Εσαεί.
-Πι Ες άι Χάσου.

Επιτέλους κάτι κατάφερε η τροϊκομματική κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου: τρώνε γιαούρτια και δεξιοί.

Το ανησυχητικό είναι ότι στα είδη πρώτης ανάγκης εκτός από το γιαούρτι πέρασε και το χαρτί υγείας.

Υπάρχουν δυο τρόποι να μη σε γιαουρτώνουν. Ο δύσκολος: να μην κάνεις μαλακίες και ξεσπάνε πάνω σου. Ο (επιλεγείς) δεύτερος: Ακριβαίνεις τα γιαούρτια, τα συνδέεις με τις βουλευτικές αποζημιώσεις μπας και μειώσεις την κατανάλωση.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές πληρώνουν κάθε μέρα δυσβάστακτα τέλη κυκλοφορίας σε γιαούρτια. Ο Δημαράς, ο Λιάνης, η Σακοράφα και 5-6 ακόμα πρόλαβαν και κατέθεσαν πινακίδες. Έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ.

Εννοείται ότι το κούρεμα ομολόγων θα είναι επιζήμιο για τη χώρα μας. Αν δεν ήταν δεν θα γίνονταν διαπραγματεύσεις.

Στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ΠΑΜΕ για κόκκινες γραμμές.

Η τηλεόραση στα μεσημεριανάδικα και στα δήθεν ριάλιτι παιχνίδια πνέει τα οπίσθια. Και τα λοίσθια.

Πρώτη στη μετανάστευση από την Ελλάδα είναι η λογική, ακολουθεί το χρήμα, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, Αλβανοί και τρέλα η οποία όμως επιστρέφει απούλητη.

Ο πολιτικός αυτοεξόριστος Μάκαρος Ψωμιάδης ζητά από φυλακές των Σκοπίων να επιστρέψει στη μητέρα γη: «Αυτοεξορίστηκα για ν’ αποφύγω την πολιτική πίεση που δεχόμουν από το κύκλωμα εκβιαστών-τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης που με είχαν δανείσει για την εγγύηση αποφυλάκισής μου ώστε να την κοπανήσω στο εξωτερικό. Την κοπάνησα όμως γιατί δεν είχα να τους πληρώσω. Θέλω αν επιστρέψω στην Ελλάδα με περιοριστικούς όρους. Αν είναι μετά να εξαφανιστώ από τη δικαιοσύνη θα το κάνω στο εσωτερικό γιατί οι καιροί δεν επιτρέπουν άλλη εξαγωγή χρημάτων εκτός Ελλάδος.»

Ο κτηματομεσίτης Εφραίμ θα αποφυλακιστεί χωρίς να του δοθεί άφεση αμαρτιών, στο πλαίσιο μας γενικότερης από πλευράς του Θεού άφεσης αμαρτωλών.

Άνοιξε το επάγγελμα του βενζινά στη Βόρεια Ελλάδα μαζί με τα σύνορα. Πηγαίνεις σε βενζινάδικο του Κιλκίς π.χ. δίνεις τα κλειδιά σου στο παλικάρι και κάθεσαι, σε κερνάνε και καφεδάκι. Ο βενζινάς παίρνει το αυτοκίνητό σου το πηγαίνει Σκόπια μεριά, το φουλάρει και στο φέρνει σε κάνα τεταρτάκι. Πάλι πιο φτηνά σου έρχεται. Τέθηκε στο τραπέζι και να υπάρχουν κινητά πρατήρια καυσίμων Σκοπίων και Βουλγαρίας με τη μορφή των βυτίων έξω από συμβεβλημένα ελληνικά βενζινάδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: