13/1/12

Έχει ο Θεός

Παπάδες έχει, λεφτά δεν έχει, τα κρατάνε αυτοί και δεν δείχνουν πρόθυμοι να τα δώσουν.
 
Ομαλά; Ναι, την οικονομία θα σώσει ομαλά/κας που μια ζωή πληρώνει.Ανώμαλα; Αν ο μαλα/κας σταματήσει να πληρώνει. Οι πλούσιοι δεν θα βάλουν ούτε τότε το χέρι στην τσέπη, γιατί δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα. Θα πεις, γιατί έχουν κυβέρνηση που τους εξυπηρετεί. Επειδή είναι τσάμπα και τους γλυτώνει και άλλα χρήματα να βγάλουν έξω. Σημειωτέον, δεν τα καταθέτουν όλοι στην Ελβετία. Τα τοποθετούν σε προσοδοφόρες χρηματιστηριακές θέσεις.
Αποκλειστικό: Βρέθηκε ο θησαυρός του Αλή Πασά θαμμένος σε τράπεζα της Ελβετίας.

Συναντήθηκα στο δρόμο ένα 200ευρω, αλλά δεν είχα ξαναδεί και το άφησα να φύγει, επειδή δεν μιλάω με αγνώστους.

Ο Όλι Ρεν είπε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη και θα σφίξει κι άλλο το ευρωζωνάρι.
 
Παπαδημούλης: Είμαστε η μόνη χώρα που δεν ζήτησε από τη Siemens ούτε ένα ευρώ, όταν 17 άλλες χώρες έχουν διεκδικήσει αποζημιώσεις και έχουν εισπράξει περίπου 2 δισ. ευρώ. Θα έπρεπε οι 7 νέοι σταθμοί του Μετρό να χρηματοδοτηθούν από ένα μέρος των κλεμμένων

Βρέθηκαν αμύθητα ύποπτα επιθέματα στήθους Ελληνίδων σε λογαριασμούς ελβετικών τραπεζών.

Πιάστηκαν 100 Έλληνες παράνομοι μετανάστες στο Πακιστάν.

Συμβιβασμός στο ΠΑΣΟΚ. Θα έχουν 10 αντιπρόεδρους, τον Αβραμόπουλο και κανέναν πρόεδρο.
 
Δεν εγκρίθηκε η αύξηση της τιμής ρεύματος. Η ΔΕΗ προχωρά στη διοργάνωση εράνου αγάπης. Σύνθημα: «ΔΕΗστε και σβήστε». (Τα ελλείμματα της ΔΕΗ)

Ο Δήμος Αθηναίων μαζεύει άστεγους σε γήπεδα. Μεροκάματο μέχρι 5 € δίνουν διάφορες ΠΑΕ-ΚΑΕ για να τους έχουν σε αγώνες των ομάδων τους.
   
Τον Οκτώβριο που πέρασε κάθε μέρα εργάσιμη ή αργία έχαναν τη δουλειά τους 1.500 εργαζόμενοι. Η κυβέρνηση το καταδικάζει και κλαίει σαν Βορειοκορεάτισσα. (Με το ζόρι) 

Θεσμοθετήθηκε η υποχρεωτική πάλη κατά της κρίσης μετά μουσικής. 
Η Τρόικα επιμένει στο μοντέλο, μισθοί Πορτογαλίας ανεργία Ισπανίας και ελλείμματα Ιταλίας. Ο Παπαδήμος αντιστέκεται στην καλοπέραση και ζητά μισθούς Ινδίας, που δεν παίρνει ο Πακιστανός, επειδή χρωστάει τα κέρατά του το Μπαγκλαντές.

ΚΡέππας: Οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων δεν θα γίνουν με τη μακαρίτισσα πια νεοδημοκρατική εργασιακή εφεδρεία, αλλά με την μελλοθάνατη γαλλική εργασιακή αξιολόγηση.

Αν φύγουμε από το Ευρώ θα πάμε στην Τουρκική Λίρα, γιατί μοιάζουν τα κέρματα, έτσι δεν θα στενοχωριόμαστε κάθε που θα τα βλέπουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου